Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ale komp i tak musi dzialac bo Yoshi kozystal bedzie z karty telewizyjnej i monitora komputera
Ja mam ostatnio kiepskie doświadczenia z Cyfrą.. skończyła mi się umowa i zaczeli mnie ostro kasować.
Yoshi, chyba jest jeszcze możliwość kupienia tzw. telewizji satelitarnej na kartę. Płacisz bodajże 10 zeta miesięcznie i masz 30-parę programów.
Napisał Marios
Ja mam ostatnio kiepskie doświadczenia z Cyfrą.. skończyła mi się umowa i zaczeli mnie ostro kasować.
Rozmawiałem przed chwilą z kolegą i ostrzegł mnie przed dokładnie o takimi praktykami jak piszesz.
Później usłyszysz tylko, że trzeba czytać co się podpisuje... no i fakt, trzeba czytać - tylko, że w tej akurat sytuacji jest to kolejny absurd w polskiej rzeczywistości (podobnie jak "promocja") bo nawet jak przeczytasz całą umowę i nie zgodzisz się z jakimś jej punktem to nie masz możliwości jakiejkolwiek negocjacji. Albo podpisujesz albo spadówa - a konsument sobie myśli "łachy bez - idę do konkurencji" - a u konkurencji?... identyczna sytuacja. "Wolny rynek" hahahaoni o tym nie mówią przed podpisanie umowy ( oczywiście gdzieś w zapisach to jest).
a u konkurencji?... identyczna sytuacja. "Wolny rynek" hahaha