Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Daj koledze odpowiedzieć
A nie juz mu cos sugerujesz
Czy jesteś pewny, ze w ślepym tescie wskazałbyś ktore kondensatory słuchasz?
Mam dla ciebie jeszcze zła wiadomość
Podobno sa jeszcze lepsze kondy
Skad wiesz, ze na tamtych nie bedzie jeszcze lepiej?
Chodzi o to, ze jeśli jesteś w stanie wskażą ktore graja to wtedy kupno droższych-lepszych ma sens
Jeśli nie to po co?
I przypominam, ze jeśli kondy ci graja inaczej a na któryms słyszysz roznice oznacza, ze której cos bardziej wycinają/kastruja pasywnie
Bo nie ma kondensatorow ktore cos dodają.
Nie ma takich elementow pasywnych
...fakt jest jednak taki, że gra inaczej i nie da się powiedzieć, że tak nie jest. Różnica jest zbyt znaczna...
Już to gdzieś pisałem; kiedyś włączyłem lampowe pre przed wzmaka, byłem zachwycony, instrumenty pięknie wybrzmiewały... Potem lampy odłączyłem i okazało się, że te wszystkie różnice wymyśliłem sam, albo po prostu dokładniej się wsłuchałem.
Nie twierdzę, że tak samo jest w Twoim przypadku, ale radziłbym ostrożnie podchodzić do tych różnic![]()
Olejaki musza sie wygrzac tydzien. Tak ja mialem w przypadku moich obbligato, ktore scene i przestrzen uzyskaly dopiero po tygodniu katowaniaWziąłem jednak Mundorf EVO OIL.
scene i przestrzen uzyskaly dopiero po tygodniu katowania
A w jaki sposób mają się wygrzać ?Olejaki musza sie wygrzac tydzien.
Nic tak nie uzyskasz bo po dłuższym użytkowaniu nie będziesz pamiętał jak brzmiały przed zmianą i usłyszysz co będziesz chciałzrobię podmiankę po dłuższym użytkowaniu
A w jaki sposób mają się wygrzać ?
Do piekarnika się je wkłada ?
Nic tak nie uzyskasz bo po dłuższym użytkowaniu nie będziesz pamiętał jak brzmiały przed zmianą i usłyszysz co będziesz chciał
Ja często mam problem z wyłapaniem zmian przy 2 rożnych zwrotnicach gdzie zmiana nie jest taka mała i muszę się przełączać w krótkim czasie bo inaczej po prostu ciężko jest to zapamiętać .
300PLN to ja wolał bym dołożyć do lepszej kopułki i słuchać na STX-sie za 3PLN![]()