Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ByKu [k8 napisał:;276564]Czy temat jest o zwrotnicach i obudowie czy o głośnikach ?
poza twoimi mam jeszcze 5szt ![]() | ![]() |
Nie na temat...
ja mam całe stadko
mam 5szt głośników i pierścieni do tego
jak jesteś zainteresowany to zapraszam na PW![]()
Pierścienie do GDWK 13/40/2 ?
Wiesz co piszesz czy piszesz aby nabić posta...?
PS. Chodzi o missiony i pierścienie do nich..
Cóż nie wszystkich stać na tytanowe scan speaki lub diamentowe ushery, więc sorry, że obniżamy ogólny poziom forum i zaśmiecamy temat rozważaniami o missionie za 4 zł. | ![]() |
Wystarczy zastosować typowy GDWK 10/80/19. Nie będzie zaśmiecania chińskimi wynalazkami z pudełka serwisowego.
Skoro zaden tonsil nie gra poprawnie, to dlaczego zestaw Pulse czy stare TLC AMS1 maja tak dobre recenzje?
Wystarczy zastosować typowy GDWK 10/80/19. Nie będzie zaśmiecania chińskimi wynalazkami z pudełka serwisowego.
Najpierw wyśmiewasz missiona, a za chwilę podajesz coś co w ogóle nie dorasta do pięt missionowi... Przerabiałem dużo wysokotonowców i jak widzę, że ktoś poleca tonsila to chyba niewiele w życiu słuchał...
Jakbys wyslal do tego miejsca gdzie powstaja te recenzje glosniki komputerowe logitecha czy creative to tez by mialy dobre recki