Jaki frajer kupi wasze klumny
W salonie mam właśnie Maestro Tonsil i nic nie może im jak dotąd dorównać jakością dżwięku.
Idź trolować gdzie indziej.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jaki frajer kupi wasze klumny
W salonie mam właśnie Maestro Tonsil i nic nie może im jak dotąd dorównać jakością dżwięku.
a co to ma wspolnego z tonsilem?! nie bedziemy tutaj tolerowac takiego zachowania! | ![]() |
GDN 20/50 wyglądał podobnie. A w tym widzę nabiegunniki składane z dwóch - czy to może taki sposób ich wycinania? I jeszcze mniejszy zakres X-max.
Altusy są w dziale Hi-END, chyba zacznę zbierać kasę.
he?? :???:Cieszy że budując taki głośnik nie skorzystali z pokusy zmiany normy dzięki której podawaliby wychylenie maksymalne jak konkurencja - czyli z sufitu.
przeciez ich duze glosniki juz od dawna tylko do tego sluza!Tym głośnikiem prawdopodobnie chcą zdobyć klientów wykonujących serwisowanie bardzo wiekowych już zestawów Tonsil.
dlatego pewnie ta cena i sztuczne pchanie ich w hi-endMoim zdaniem nie trafili z tymi Altusami. Nie powtórzą sukcesu poprzedników na pewno.
no wez nie przesadzaj!I akurat rezygnacja z niezłego głośnika tubowego
no wez nie przesadzaj!
Altusy powinny zostać altusami a nie zrobili z nich pseudo hajendowe kolumny malując na popularny dzisiaj lakier a'la piano.
Cena z kosmosu, ale liczą pewnie na ludzi z sentymentem i wejście w nową erę z nowym altusem![]()
dla mnie najlepsza tuba to ten duzy prostokat - da sie tego nawet sluchacUważam że ten konkretnie głośnik czyli driver budowany dla Eminence pod nazwą AP:50, jest najlepszą wysokotonówką z Tonsila.
dla mnie najlepsza tuba to ten duży prostokąt - da się tego nawet sluchac
o tego mi chodzilo. tego dalo sie juz sluchacW Wersji tonsilowskiej do tej tuby przykręcany był inny driver z większym pierścieniem magnetycznym lub z dwoma magnesami i głośnik nazywał się wtedy GDWT 12-19/150
No jak to ma być najlepsza ...AP:50, jest najlepszą wysokotonówką z Tonsila.
To zleży od dodanego magnesu i konkretnego głośnika , nasycenia nabiegunników i kilku innych rzeczy.Daje prawie tyle co audiofilskie pozlacane koncowki terminali w głosnikach.
ten podwojny magnes w zdecydowanej wiekszosci przypadkow stosowany jest dla wiekszego x-max a nie dla poprawy parametrow glosnikaApropos podwojdnego, dokładanego magnesu:
http://www.trioda.com/forum/viewtopi...27783&start=60
Daje prawie tyle co audiofilskie pozlacane koncowki terminali w głosnikach.