Nie na temat...
nie działa i tzreba wpisywać recznie jak w linuxie zamiast z gotowców jak na innym forach | ![]() |
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nie działa i tzreba wpisywać recznie jak w linuxie zamiast z gotowców jak na innym forach | ![]() |
Wystarczy kliknąć w szarą ikonkę z literką "O" i automatycznie wstawiają się znaczniki offtopic. Można też zaznaczyć napisany tekst i kliknąć ikonkę, wtedy znaczniki wstawiają się na początku i końcu zaznaczonego tekstu. | ![]() |
Patrz brencik, taki jesteś super a nie potrafisz sobie przełączyć jednego głupiego ptaszka w ustawieniach. Co więcej, nawet nie pomyślałeś żeby coś poszukać w ustawieniach, nie zadałeś sobie ani krzty trudu. Tylko narzekać potrafisz. Dla podpowiedzi: Klikasz w "Ustawienia" (po prawej na górze, pomiędzy "Twój profil" a "Wyloguj się"), a następnie patrzysz po lewej w kolumnę "Moje ustawienia", tam jest część "Moje konto", a w niej link "Ogólne ustawienia". Jak już klikniesz, to na nowo wyświetlonej stronie szukasz części z nagłówkiem "Pozostałe opcje" i tam masz "Interfejs edytora postów". Zapewne masz ustawiony "Podstawowy edytor". Zmień sobie na "Standardowy edytor - Dodatkowe kontrolki". | ![]() |
Nie używam tego barachła.W Operze jest,
Manipulujesz kolego tak jak Ci, których tak zaciekle opluwasz. Żeby dojść do tego ptaszka wystarczą dwa kliknięcia. Tylko trzeba sobie zadać trochę trudu a nie tylko sączyć jad.
Tak, najlepiej zróbmy wszystko na wierzchu wtedy czytelność obsługi forum spadnie do zera. Wykorzystujemy gotowy mechanizm, który narzuca pewne rzeczy. Zagłębienie na dwa kliknięcie jest całkiem normalne. Jest takie stare polskie powiedzenie - złej baletnicy.... | ![]() |
filmik: 3:14 - to jest "powtarzalność" Tonsila ?
co prawda nie ma skali i podziałki ...
Mierząc głośniki Seasa, charakterystyka jednego idealnie nakłada się na drugiego - Idealnie - szkoda że nie mam przykładu z pomiarów...
Sprzedawali polskie głośniki na cały świat. Jeszcze w latach 80. potrafili wyprodukować ich kilkadziesiąt tysięcy w rok.
Ja trochę zwątpiłem w tego naszego rodzimego Tonsila po tym jak PM dostał inne głośniki.nie bierzecie pod uwagę tego że któryś z tych głośników może być wadliwy i podlega gwarancji?