nie wiem czy jest sens jeszcze uczyc sie tego programu...
Też jestem tego zdania, chyba tylko dla siebie, żeby coś sobie zrobić i przesłać do zakładu/znajomym

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nie wiem czy jest sens jeszcze uczyc sie tego programu...
W sumie się zgadzam. Jeżeli mają być to tylko sporadyczne zabawy, to szkoda czasu. Zawsze można kogoś poprosić o przygotowanie dxf ze szkicu - (w ramach rozrywki jestem do wykorzystania). Z własnego doświadczenia mogę tylko powiedzieć, że jak AC stanie się sługą i człowiek przestanie być sługą AC, jest bardzo pomocne.Też jestem tego zdania, chyba tylko dla siebie, żeby coś sobie zrobić i przesłać do zakładu/znajomym![]()
Jak macie jakieś problemy z tym programem to pytajcie![]()
Para 15zł - bardzo dobra cena. 10zł przepłacamy w Polinku!Najtaniej co znalazłem to na allegro 7,49 za sztukę http://allegro.pl/gniazdo-glosnikowe...302301727.html
Też jestem tego zdania, chyba tylko dla siebie, żeby coś sobie zrobić i przesłać do zakładu/znajomym![]()
konserwatysciw budownictwie nie wyobrazam sobie braku znajomosci tego programu podstawowy program i pracodawcy bez tego nawet na czlowieka nie spojrza
od 5-6 lat tylko tego uzywamDla mnie bardziej intuicyjny w obsłudze jest SolidWorks
Ja powiem więcej. Sekciarzekonserwatysci![]()
SW jest męczące jak dla mnie, wolę Inventoraod 5-6 lat tylko tego uzywam![]()
nie chcialem nikogo obrazac. dobry sasiad jest architektema powiem więcej. Sekciarze
inventora nie musialem uzywac wiec w sumie nie znam. ale najbardziej wkurzajacy byl solid edge przed wersami ST :/SW jest męczące jak dla mnie, wolę Inventora
dlugi 50mm frez dedry niestety wpada w drgania :/
panowie, wracam do tematu frezow firmy GLOBUS
czy ktos zajechal juz ten frez?
ja w tym czasie skonczylem 2-3szt dedry... a globus nadal w dobrym stanie
jestes w stanie powiedziec ile przepracowal?
ten odkurzacz byl w promocji w castoramie. wyslalem po niego UKAsza bo byl tani a nam byl potrzebny...Za mniej niż połowę ceny Kressa jest Karcher WD 3.200 http://allegro.pl/odkurzacz-przemysl...311746917.html