Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jak wygiąć płytę wiórową w łuk tak żeby mi nie pękała?
ten gość z linka zaklejał dziury pianką poliuretanowa (na następnej stronie jest to pokazane) ale nie wiem czy to najlepsze rozwiązanie, wydaje mi się, że pianka nie wypełnia dobrze tych nacięć i lepiej zalać je jakimś klejem albo wypełnić to szpachlą.Wallker napisał:a i co potem z tymi nacięciami, chyba klejem trzeba zalewać...
a moglbys zobaczyc na forniry?dabyl napisał:Mam całkiem niedaleko do hurtowni CDO, jak będę tam przejeżdżał to zapytam o ta płytę
Oczywiście, wysłałem Ci wiadomość PW. | ![]() |
Chłopak napracował się za pięciu a oto efekt prac:dabyl napisał:zastosował rozwiązanie z płytą mdf http://translate.googleusercontent....anno=2&usg=ALkJrhjIV7daDQOhaa7q7GMJLHNUcWNSxQ
dabyl napisał:Mam całkiem niedaleko do hurtowni CDO, jak będę tam przejeżdżał to zapytam o ta płytę
Ja też przestałem kupować w CDO/Belmeb, ekspedientki łaskę robią że cię obsługują, a cena dobra tylko na to co w promocji.marko3T napisał:Ale bliżej masz do Filipiaka. Sklejki ma dużo, ale chyba nie ma elastycznej na przeciwko jest Markat tam można pytać o nacinany mdf. Co do forniru taniej niż w CDO można kupić właśnie u Filipiaka i można kupić na liście, w CDO nie zawsze jest to możliwe.
takero napisał:Orientowałem się w cenie tej sklejki gdy podobny temat wyszedł jakiś rok czy dwa lata temu,
wtedy ta sklejka kosztowała 160zł / mkw :/