• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Trafa toroidalne 100VA 2x24V zbiorowe zamówienie

Status
Ten wątek został zamknięty.
Nie na temat...
juz nawet jest, tylko ktos sie opir#$^%^&#$ z regulaminem ;p

A można bardziej odchylić rąbek tajemnicy? Lista wydaje mi się rozsądnym rozwiązaniem. Jedyną wadą jest to że wątek się rozwleka i trudno potem odnaleźć jakieś informacje wśród 10 stron kopiowanych list

Mamy mechanizm do zamowien z automatem, lista tworzy sie automatycznie w podpietym poscie - nie rozwleka sie po X stronach.

W zasadzie koledzy mysla co by wpisac do regulaminu tego dzialu, mysle ze juz finiszujemy.

Nie na temat...
Mamy mechanizm do zamowien z automatem, lista tworzy sie automatycznie w podpietym poscie - nie rozwleka sie po X stronach.
Ha ha :D Paweł tyle konstrukcji robi bo jedzie na koksie, a dolphin przepłaca na kartoflach kiedy mógł by kupować ziemniaki :razz:

A tak serio teraz. To bardzo dobra koncepcja, brawo. Na pewno usprawni tą cześć forum - z/z :thumbsup:
Widzę tylko jeden minusik - brak możliwości edycji (gdyby ktoś później chciał zmienić z 5 jajek na 3 albo na 6.. itp.)

wszystko jest, jest dokladny opis juz w dziale zrobiony - lecz dzial poki co jest ukryty gdyz ten regulamin......
lista jest w pelni zarzadzalna

tomcio przeciez pokazal przyklad...
teraz zacznie mnie policja nachodzic w poszukiwaniu koksu... a przeciez wiadomo ze jade na butaprenie :p

Nie na temat...
Myślałem, że opalasz koksem, a Ty tu takie publicznie rzeczy opowiadasz :)
Ciekawa modyfikacja

Nie na temat...
w bloku z lat '80 palic koksem? no bez jaj :D
oczywiscie ze to zarty. po butaprenie robie sie conajwyzej glodny. tylko jeszcze nie sprawdzilem czy to wina kleju czy poswieconego czasu...

UWAGI MODERATORA

To panowie moderatorzy po tygodniu wakacji za zasmiecanie tematu!
Dajcie słaby przykład :/
Posprzątać mi tu zanim wrócę ;)

Ponieważ każdy tu dopisuje się na zasadzie "ja też, ja też" a po kilku stronach ciężko będzie to ogarnąć to zróbmy może już wstępną listę - niezobowiązującą a mającą na celu jedynie zobrazowanie ilości chętnych na towar.

Wstępna lista:

~3szt. - Paweł S
~2szt. - ir0nhide
1szt - etaks
~2szt. - ŁukszN
1szt.min. - bibson
2szt. - tktomek
2szt. - madelektronik
1szt. - rumunn95
2szt. - szastal

Suma = ~ 16szt.

BTW: przypominam że jak parę/kilka osób jest z jednej miejscowości i wam tak by pasowało to oszczędzacie na jednej wysyłce... ;)

Wstępna lista:

~3szt. - Paweł S
~2szt. - ir0nhide
1szt - etaks
~2szt. - ŁukszN
1szt.min. - bibson
2szt. - tktomek
2szt. - madelektronik
1szt. - rumunn95
2szt. - szastal
~2szt. - scythe1123

Suma = ~ 18szt.

Czy to jest zwykły, najzwyklejszy toroid czy mamy może doczynienia z jakąś wersją audio,ekranowaniem, impregnowanym rdzeniem, żywicowaniem?

przenosimy tematy w celach porzadkowych, jako ze temat powstal przed mechanizmem robcie sobie liste w starym stylu

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót