Żółwik to gdzie kupiłes
bedzie najłatwiej

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ciężko powiedzieć która będzie odpowiednia, a która mniej odpowiednia, bo nie znam wszystkich parametrów użytej pierwotnie gąbki (jak np gęstość). Kieruj się tym o czym wspomniał wcześniej Żółwik, czyli podstawa 1cm i kolec 2cm. Gąbka z aukcji, którą pokazałeś, powinna być OK. Ja kupowałem bodajże w firmie Coraleg... nie pamiętam. Gąbka występuje w formatkach coś około 1,20 x 2,20 i kosztuje w granicach 50-80 zł - do projektu potrzebna będzie połowa takiej płachty, ale warto kupić całą, bo zawsze może powstać jakiś odpad, a jeśli coś zostanie to będzie do wykorzystania w innej konstrukcji ![]() Można iść w taniochę (czyli te 50zł za formatkę) lub w "średnią" półkę cenową, jak kolega Żółwik. "Specjalistycznych ustrojów akustycznych" nie warto kupować, bo to identyczny materiał jak te zwykłe gąbki faliste tylko przez dodanie do nazwy "specjalistycznych-audio-określeń" kosztuje kilka razy więcej. Żółwik, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu, że pozwalam sobie odpowiadać na pytania skierowane do Ciebie ![]() | ![]() |
Żółwik, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu, że pozwalam sobie odpowiadać na pytania skierowane do Ciebie
No nic czekam na jakis konkretny link od zółwika
Pianke która podąłem w aukcji jest 15mm podstawy i 15mm "czopek".
No nie wiem, w aukcji nie zostało to opisane
Żółwik, a Ty jaką gąbkę kupiłeś?
http://allegro.pl/mata-akustyczna-fa...167165172.html
nie obawiasz się zastosowania AWX bez zmian w zwrotnicy?
... chociaż sam nie wiem czy duża może być różnica między Seas, a AWX ?? ... czy to będzie wyraźnie słyszalne?