• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Troche audiofilii...

Tyłek myszona ! :mrgreen: ;)

A tak serio to fajnie wyglądają, szkoda że te ze zdjęć kosztowały pewnie z 100$ za sztukę ;)

Gi

gi, i przez ciebie mam teraz liste DIY do wykoanania dluzsza o jedna pozycje :evil:
zapisuje zdjecia...

[ Dodano: 2008-04-10, 11:53 ]
czy ja dobrze widze ze te myszony na gorze maja cos w rodzaju... szalika? jezeli tak to faktycznie one ocieplaja brzmienie :mrgreen:

Pawel S. napisał:
czy ja dobrze widze ze te myszony na gorze maja cos w rodzaju... szalika? jezeli tak to faktycznie one ocieplaja brzmienie :mrgreen:

Pewnie, że mają. Wiesz ile kosztuje leczenie przeziębienia audiofilskich myszonów ? :lol: ;)

Gi

Pawel S. napisał:

VwMarcin napisał:
A wracając do myszonów dogrzewających pasmo warto zwrócić uwagę że na foto które ja zamieściłem myszony są już na pełnych obrotach-widać to po wytężonych minkach ale-ale wprawne oko zauważy że na zdjęciach przedstawionych przez Gi mają jeszcze czerwone szaliczki co jednoznacznie wskazuje że myszony dopiero zaczynały
Te z szaliczkami to Audiophile Myszon Extravaganza Edition :cool:

Co wy wiecie o byciu audiofilem (znalezione w sieci):
15968054fl2.jpg

:lol: :lol: :lol:

Hmm na jednym ze zdjęc widac ze kabelek zasilający pod kolumne jest w oplocie "sznurkowym" moze tak kupie w sklepie kabelek 2x1.5mm2 zarobie koncowki bananowe o kolorze gold kupie kawał sznurka do starej snopowiązałki i tez zrobie sobie taki HIGH-END!! Chce ktos tez?? Cena to jakies 200zl za metr...

Chłopaki a co powiecie o ludziach sluchających z playerkow przenosnych na sluchawkach np za jakies 1200zeta? takie np AKG K701 :razz: ich słowa sa takie " JAKOSC WYMIATA!!"

Wiekszosc zdjęc jakie wkleiliscie pokazuje jakimi ludzie sa i potrafią być snobami(bez urazy)...rozumiem jak ktos zapracuje na jakies Sonusy itd ale pokazując ta ostatnią fotke GI powiem tylko tyle ze nie chce tego czegos komentowac :razz:

Jeszcze jakby to był rzeczywiście jakiś audiofil to by przynajmniej położył dywan na podłogę. Lepiej tłumi i rozprasza dźwięk niż kafle.

Nieee...gościu tak chyba dla jaj zrobił :mrgreen: Równie dobrze mógł postawić je w łazience i usiąść na kiblu :twisted:

mnie sie wydaje ze ten pokoj jest kobiety :wink: bo ktory facet ma w pokoju takie zaslonki i czerwone poduszki? no i za krzeslem widac torebki...

Hmm moze i audiofilka :mrgreen: a co do czerwonych poduszek to ja mam i nie sapać :mrgreen: :razz: :razz: a torebka moze byc tez jego laski lub zony :wink: Ale tak czy inaczej na zdjęciu dobrze sie wpatrując widac ze koles zadbał nawet po porzadne gniazdo połaczeniowe :mrgreen: LEGRAND'a.... po co mu głośniczki komputerowe??:> :razz:

Powrót