Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Łączyłem go kilka razy i zwykle nie schodziłem z podziałem niżej niż 2.5kHz
ET338 nie nadaje się do niskich podziałów bez korektora impedancji. Łączyłem go kilka razy i zwykle nie schodziłem z podziałem niżej niż 2.5kHz
Myślę, że raczej ta druga opcja![]()
Morele graja dobrze z niskim podziałem
Bo nie zawsze niski podzial to najlepsze rozwiazanie.To dlaczego nie dales ow korektora i nie zszedles nizej z podzialem?
Bo nie zawsze niski podzial to najlepsze rozwiazanie.
Widze, ze bywasz w WarszawieWykres wykresem a co z odsluchem?
Mnie sie spodobal podzial ok 1,8k w morelach ale jak wylaczylem kolumny i te same kawalki posluchalem chociazby na marnych sr1, to oczy a raczej uszy mi sie otworzyly jak bardzo "upiekszylem" dzwiek srednio wysoki z tym niskim podzilem na morelu
Widze, ze bywasz w Warszawie
Wpadnij posluchac
którego Supremo miałeś? bo się zastanawiam między 728 a 1048.Ja w supremo zrobiłem podział na 1,8-1,9kHz
Bez najmniejszego problemu radzą sobie (supremo) nawet z takim podziałem przy I rzędzie
A zobacz gdzie zaczyna sie filtrowac morel
Pokaż jakiś pomiary .Co robie zle?
Kompensacje fs - piku rezonansowego głośnika - a nie wzrostu impedancji chociaż to też może być konieczne .dorobilem kompensacje impedancji
Jak nigdy tego nie robił to jeszcze spali głośnik .Moze jest zepsuty? Zrob pomiar impedancji, znieksztalcen i wrzuc.
Ten morel ma 0.1 mm liniowego wychylenia Więc nic dziwnego że trzeszczy słabo filtrowany .
dopiero ST mają 1.5mm wychylenia.Nie dosc ze z FS konkretna sciema, to jeszcze to