Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Znalazlem sposob, by za pierwszym razem wyfrezowac otwor o zakladanej srednicy i to bez prob na materiale testowym
Hmmm... a nie prościej ustawić frez w takim położeniu, aby nieco wystawał od spodu cyrkla i odmierzyć suwmiarką odpowiedni rozstaw bolec-frez? Oczywiście należy wtedy na suwmiarce dodać (jeśli mierzymy "po zewnętrznej - bo suwmiarka daje nam dwie możliwości pomiar) połowę średnicy bolca, a frez ustawić w "najdalszym położeniu ostrza". Dokładanie dodatkowy elementów takich jak np kątownik, o którym piszesz, lub rysowanie linii wyznaczającej oś bolca i odmierzanie czegoś po krawędzi cyrkla, zawsze zwiększa ryzyko wystąpienia i sumowania się błędów na każdym z dodatkowych elementów. A tak mamy bezpośrednią odległość bolec-frez i ziuuuu, frezujemy
Chyba, że źle zrozumiałem to, co opisałeś - a rysunek, nie wiem dlaczego, jakoś nie może mi się powiększyć.
jak tu się nie śmiać...Wiem, ze mecze temat ale wlasnie wyczytalem, ze glosniki wygrzewac nalezy najlepiej w kolumnie i najlepiej w poziomie membranami do gory Tzn, ze przez ok. miesiac kolumny maja lezec plasko czy kogos ponioslo z ta teoria?
Wiem, ze mecze temat ale wlasnie wyczytalem, ze glosniki wygrzewac nalezy najlepiej w kolumnie i najlepiej w poziomie membranami do gory Tzn, ze przez ok. miesiac kolumny maja lezec plasko czy kogos ponioslo z ta teoria?
jak tu się nie śmiać...