Moje wrazenia sa mieszane
http://content2.totallycrap.com/media/autopsy/corps.swf
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
daj linka madralokad napisał:stare i nie modne.. ale powiem wam że gorsze filmy się widziało.. :neutral:
i co gorsza leci to sobie w necie jako filmik..Hitachi napisał:tylko pomyśleć sobie że ta kobieta kiedyś żyła a w tej chwili rozbierają ją na kawałki :/
michone napisał:daj linka madralo
czy ja wiem... chyba nie widziaels Pily 3 jeszczeTasior napisał:hostel tez fajne(bardziej masakryczne niz piła
tak sie podniecasz ze setki stron sa a pomysl ze Twoje dziecko bedzie chcialo poogladac sobie teletubisie w internecie... i na co moze trafic??kad napisał:i co gorsza leci to sobie w necie jako filmik..Hitachi napisał:tylko pomyśleć sobie że ta kobieta kiedyś żyła a w tej chwili rozbierają ją na kawałki :/
michone napisał:daj linka madralo
buhahahha a od czego masz www.google.pl :mrgreen: mało to w necie jest takish stron filmików itd...
ze ktos robi sekcje zwlok to nic zlego... rozne sa wypadki i potrzeby, oststnio na uczelni caly czas uczymy sie na takich 'preparatach' - zwlokach.MormoN napisał:To jest chore... że (nie)ludzie potrafią takie rzeczy robić... W sumie też godne podziwu... żeby mieć taką kupe gdzieś tam w czaszy :-/
greg00 napisał:czy ja wiem... chyba nie widziaels Pily 3 jeszczeTasior napisał:hostel tez fajne(bardziej masakryczne niz piła
;
chcoaiz Hostel rzeczywiscie fajny, ale nie taki straszny jak Pila 3 )