• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Tylko dla prawdziwych kozakow :)

Status
Ten wątek został zamknięty.
hehe ale Silikon i tak był najlepszy... :mrgreen:
ciężki materiał... ale ujdzie nie jest tak źle... :neutral:

stare i nie modne.. ale powiem wam że gorsze filmy się widziało.. :neutral:

nic przerażającego tylko pomyśleć sobie że ta kobieta kiedyś żyła a w tej chwili rozbierają ją na kawałki :/

August Underground Mordum najbardziej chory film jaki widzialem. Poszukajcie sobie na bearshare albo dc. Przykladowa scena to: 'siedzi zwiazana kobieta na krzesle, koles podchodzi rozcina jej brzuch. Bawi sie chwile jej flakami pozniej wyciaga je i wali ja w miejsce rozciecia w brzuchu'. Posrane akcje ;]

ale filmy to sztuczne sa... jak was to nie rusza to spoko :) dla mnie sie wydaje obrzydliwy ten film i straszny... ogladalem jeszcze film co obcinaja glowe w iraq dziennikarzowi...

a wiecie co jest najgorsze??
kad napisał:
Hitachi napisał:
tylko pomyśleć sobie że ta kobieta kiedyś żyła a w tej chwili rozbierają ją na kawałki :/
i co gorsza leci to sobie w necie jako filmik..

michone napisał:
daj linka madralo

buhahahha a od czego masz www.google.pl :mrgreen: mało to w necie jest takish stron filmików itd...
tak sie podniecasz ze setki stron sa a pomysl ze Twoje dziecko bedzie chcialo poogladac sobie teletubisie w internecie... i na co moze trafic??

To jest chore... że (nie)ludzie potrafią takie rzeczy robić... W sumie też godne podziwu... żeby mieć taką kupe gdzieś tam w czaszy :-/

widzialem pile 3 ... w hostelu to bylo bardziej realistyczne,pozatym niektorzy w hostelu czuli sie bezradnie (najgorsze co moze byc,imho) a w pile 3 to mialem ubaw z "bohaterów" ,np ze nie przypieli łancuchów do jaj temu na poczatku,albo inne takie :)

MormoN napisał:
To jest chore... że (nie)ludzie potrafią takie rzeczy robić... W sumie też godne podziwu... żeby mieć taką kupe gdzieś tam w czaszy :-/
ze ktos robi sekcje zwlok to nic zlego... rozne sa wypadki i potrzeby, oststnio na uczelni caly czas uczymy sie na takich 'preparatach' - zwlokach.
jednak szacunek musi byc!
najbardziej mnie wkurza jak ktos sie tym tak podnieca i oglada dla przyjemosci... czy czegos tak innego.

mIKI to restekpa dla Ciebie - ja szanuje tych którzy dają kroic swoje ciało zeby inni mogli potem czyjeś ciało uratować i tych którzy to ciało ktoja zeby sie czegos nauczyc {bo to jednak trza sie zawziąć w sobie}

A ci co robią jakieś tego typu patenty tylko dla rozrywki to czuby potem taki wyjdzie i sam kogos potnie.

greg00 napisał:
Tasior napisał:
hostel tez fajne :) (bardziej masakryczne niz piła
czy ja wiem... chyba nie widziaels Pily 3 jeszcze :);
chcoaiz Hostel rzeczywiscie fajny, ale nie taki straszny jak Pila 3 )

eee tam... ostatnio trafił mi sie film z lat 70tych, gatunek tzw. gore. tytuł 'cannibal holocaust' bardziej brutalnego filmu w zyciu nie widzialem, wszystkie piły, hostel, nieodwracalne itp da sie ogladac. tamto było obrzydliwe.

dla chcacych mocnych wrażen [nie jedzcie jakies 2h przed filmem]

ed2k://|file|Cannibal.Holocaust.LiMiTED.FRENCH.DVDRiP.XViD-JILL-GGT.avi|721188864|0F6847345D600620D8ED942A98DBEED4|/

http://www.imdb.com/title/tt0078935/

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót