Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
irku jeszcze jedno czy może zostać 4u7 25v mkt czy muszę go zmienić na 2u2 50v mkt
kondensator ten jest w filtrze wejsciowym, wiec zmiana jego z 4,7uF na 2,2uF zmieni tylko czestotliwosc odciecia z ok 5,5 na 9,6Hz, bylo o tym juz dziesiatki razyirku jeszcze jedno czy może zostać 4u7 25v mkt czy muszę go zmienić na 2u2 50v mkt
Brakuje jeszcze kilku elementow rozniacych V2 od V1, widac ze robiles wg wykazu V1, nowy V2 jest na mojej stronce.
Irku dlaczego znieczuliłeś tylko plusowe zabezpieczenie a nie oba ? Wiem że tylko plus wyłącza wzmacniacz, ale ogranicznik ujemny dalej będzie nadwrażliwy.
~180mV
Czy może ktoś wrzucić fotkę radiatora od strony nakrętek...? nie bardzo przecież pasują otwory między żeberka radiatora... chcę zobaczyć jak to rozwiązaliście. Pozdrawiam.
Ale ja kupiłem na Allegro RADIATOR ALUMINIOWY A5352 i muszę sam wywiercić otwory... sęk w tym, że jak przymierzam płytkę to otwory na tranzystory nie wypadają idealnie między żeberkami...