no komplenty kosztuje 3 stowki... potrzebowalem kasy i odsprzedalem swoj juz
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mIKI napisał:a to jest PVC (drabina rezystorow zalanczana przekaznikami 255krokow) ktore pare dni temu zlozylem, do tego jest sterownik i selektor wszystko sterowana z pilota... - multum funkcji, polecam naprawde goraco projekt kolesia -msFalcon
gra to zdecydowanie lepiej niz potek cyfowy typu PGA 2310/2311
z tego powodu oraz braku wystarczajacej wiedzy wolalbym kupic nawet najdrozszego alpsa niz cos takiego... ale ja tam jakos mam uprzedzenia do skomplikowanych rozwiazan :roll:dolphin123 napisał:no komplenty kosztuje 3 stowki...
slusznieirek napisał:Napisz ile to cudo kosztuje a juz bedziemy wiedzieli ze mozna tylko na to popatrzecNadmiar kasy to ja wole w lepsze speakery wladowac bo one przynisa poprawe dzwieku.
irek napisał:Współczynnik tłumienia dla 8ohm
Nie pamietam dokladnie ale wychodzilo ok 100.
irek napisał:pasmo sięgnie od powiedzmy 5hz-100kz(0,-3db)
pasmo od ok 4hz do 50khz, sama koncowka podchodzi pod 100khz ale sa zalozone filtry ograniczajace.
na jakiej podstawie tak twierdizsz? nawet jak byloby 100 to dobrze. jak przegladam gazetki tematyczne i widze amplitunery/wzmacniacze z DF na poziomie 30-40 to czego chciec wiecej...wasik1989 napisał:irek napisał/a
Współczynnik tłumienia dla 8ohm
Nie pamietam dokladnie ale wychodzilo ok 100.
Takero pisał gdzieś że 200 daje sie we znaki... dość przeciętny wynik.
gwarantuje ze niejest za suchy. sprawdzalismy na kilku glosnikachwasik1989 napisał:Prawda, za duże DF to tez nie dobrze, powstaje tak jakby wrażenie suchego,pustego, bardzo dobrze kontrolowanego basu które średnio mi pasuje.
Pawel S. napisał:na jakiej podstawie tak twierdizsz? nawet jak byloby 100 to dobrze. jak przegladam gazetki tematyczne i widze amplitunery/wzmacniacze z DF na poziomie 30-40 to czego chciec wiecej...
a mnie sie wydalwalo ze to kwestia znikomych znieksztalcen ;]wasik1989 napisał:Wlasnie Ty, Pawel S., pisałeś że bodajrze podczas odsłuchów mds08 wraz z Uka, na uniampie mieliscie wrazenie ze było cicho, ale jednak nic nie dało się powiedzieć bo było takie natężenie. To jest właśnie pusty bas
Pawel S. napisał:a mnie sie wydalwalo ze to kwestia znikomych znieksztalcen ;]
Pawel S. napisał:niemowilem wtedy o basie ale o calosci. wtedy mielismy podlaczone moje vify XT + MDSy
basu jest duzo i napewno niejest "pusty"
albo poczekaj na prototypy do testowania...c4meleon napisał:lepiej poczekaj aż irek udostępni schemat wzmaka 300watowego wtedy możesz ze spokojem zainstalować to trafo...