Dzięki bardzo!
Monitory postawiłem tak do zdjęcia, docelowo stoją tweetrami do środka
Monitory postawiłem tak do zdjęcia, docelowo stoją tweetrami do środka

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dobrze zrobione kolumienki na bazie fajnego projektu. Jednak nie podoba mi się geometria frontu . Zupełnie nie pasuje prostokątne maskowanie czarnym bulprenem . Jest to coś nowego ale wcale mi się nie podoba i wolał bym mieś jeszcze jedno kółko na froncie w postaci dziury BR i pod nim logo . Poza tym solidne wykonanie i ładnie się prezentują w tak kontrastowym wykonaniu.
90% forum zna tą markę ![]() | ![]() |
heh, ciekawa uwaga. A jak wyglądają charakterystyki kierunkowe tak zaaplikowanych tweeterów?Jednak ze względu na charakterystyki kierunkowe tak zaaplikowanych tweeterów sugeruję ustawianie ich "do środka", a nie - jak widać na zdjęciu - "na zewnątrz".
W "normalnie" urządzonym pokoju, stojące na np. czarnych stojakach raczej by się nie zlały. Link był tylko przykładem pewnej obsesji projektanta, której z resztą sam nie kryje.Raczej zlały by sie z reszta
Domyślam się co i kogo to winaCo innego natomiast nie, ale to już nie wina Pteterycza.
oczywiście pasuje T9 ![]() | ![]() |
Domyślam się co...
PM ja mam pozytywne odruchy słuchając PMC![]()
Pewnie front , położenie kopułki .No to napisz, jestem ciekaw czy trafisz