no ale jak zaoszczedzielm na glosnikach i malowaniu
i na obudowie

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
no ale jak zaoszczedzielm na glosnikach i malowaniu
Zwrotnice - prawie 400zł
P.S. Na głośnikach zaoszczędziłeś a na zwrotnice trochę wydałeś
Czytałem aż trzy strony postów, aby w końcu doczekać się wypowiedzi jakiegoś "spragnionego". Obstawiałem inną osobę, która jeszcze nie raczyła wypowiedzieć się na temat konstrukcji.Ten trunek... oblewamy rozumiem gdzie i kiedy![]()
No tego chyba nie trzeba ustalaćA tak na marginesie, dziwne pytanie. Przecież odpowiedź oczywista: na audio szale.
lklukasz
patrzac na ceny robionych przez ciebie rzeczy to nie wiem czy samochodu nie bede musial zastawic![]()
moim zdaniem do takiej obudowy najbardziej pasują maskownice stosowane w kolumnach Sonus Faber, czyli wykonane z czarnych gumek
Dodatkowo interesuje mnie Twoja zwrotnica a konkretnie dlaczego zastosowałeś 18db a nie np 12db, czy napotkałeś podczas jej projektowania na duże problemy? Czy odsłuchiwałeś zwrotnice na podstawie schematów z sieci?
Chciałem zapytać o to czy stosowałeś wytłumienie, bo na zdjęciach nie widzę?
do tego zestawu nie ma schematow w sieciCzy odsłuchiwałeś zwrotnice na podstawie schematów z sieci?