Wczoraj przywalił mi kamień w przednia szybę i zrobił sie mały uszczerbek, gdzieś słyszałem ze można to wypełnić jakimś środkiem i wypolerować na gładź. Mozę wiecie jak nazywa sie taki płyn/środek którym mógłbym to naprawić.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
szczegolnie ze w obecnych samochodach szyba przenosi bardzo duze obciazenia i jest bardzo waznym elementem konstrukcyjnym pojazduMaxi napisał:Moze, przednia szyba musi byc cala bez zadnych pekniec itp
Kudłaty napisał:tak wychodzi taniej ale nie ma gwarancji
a kto oszczedza placi dwa razydwa lata temu podobna sytuacja była w samochodzie ojca. cos tam nawiercali zeby dalej nie pekalo to co peklo pokleili wzieli bodaj z 80pln i za 2 miechy szyba i tak kwalifikowała sie do wymiany, bo mimo wszystko zaczęła pękać dalej. ponadto mogą być problemy na przglądzie technicznym, chyba że ktoś robi u pana "henia" to wtedy wszsytko przejdzie
![]()
adambb napisał:Nie jest zły samochód troche audio się w nim zmieści :wink: tylko straszny w nim pogłos trzaśniesz drzwiami słychać blache, przed audio trzeba by dokładnie wygłuszyć.
UKA napisał:Jak zawsze![]()
niejest zly bo zmiesci sie w nim 4-5 osob mojego wzrostu i przynajmniej moge go normalnie prowadzic w przeciwienstwie do TICO (niesiegam do hamulca) :lol:adambb napisał:Nie jest zły samochód troche audio się w nim zmieści
np w golfie 4 drzwi sa calkowicie zamkniete wiec tam juz fajnie graja seryjne glosnikiadambb napisał:Nie zawsze, spotkałem u siebie w mieście firme co żywcem (nie mylić z piwem) wcisneła głośniki do drzwi (drzwi Punto2) tak jak leciało, slicznie je przykręciła wkręcikami i później się człowiek dziwi co ludzie widzą (słyszą) w tych głośnikach za pare stów
Pawel S. napisał:np w golfie 4 drzwi sa calkowicie zamkniete wiec tam juz fajnie graja seryjne glosniki