• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Uwaga!SPOT diyaudio Grójec!

Reakcji
14
No właśnie,ugadujemy się z sebą007 na końcówke listopada,tak po 18-stym.
Jeśli by byli jacyś chętni to prosiłbym o konkretne wpisy w temacie.Mile widziane własne klocki do porównań.
Szczerze liczymy na dojazd wawki.Co do daty,wsio jest do ugadania.
Tak że chłopaki,myśleć,planować,szykować sprzęty i sie zgłaszać.Spotkanie oczywiście w moim "kurniku" :lol:

Chwilowo przyklejam.

Ja mogę jak pisałem w dniach:
18 – 19 lis
25 – lis
2 – 3 gru
Teraz kwestia ustalenia twardej daty w zależności co komu gdzie i jak będzie pasiło.
Myślę ze dalsze przesuwanie terminu nie będzie konieczne, dobrze aby inni chętni zabrali swoje konstrukcje w celu porównania itp, ja postaram się wziąć obie

jak bedzie konkretny termin to sie pomysli co i jak...
ale w takich chwilach zaluje ze poszedlem na akademie medyczna:P

Widzę, że chętnych masa, zwłaszcza tych z własnymi zestawami
A tak na poważnie
Umberto, myślę, że najlepszym terminem będzie 25 listopada, akurat człowiek zapomni co grało na AS hehe, potwierdź tylko czy Ci pasi, i mniej więcej o której godzinie.
Jeśli nic się nie zmieni zabieram ze sobą jednego z forumowiczów – dwa wpisy wyżej

Aryan, ja Cie nie namawiam, jeśli nie masz ochoty to nie wpadaj.
Spot i tak się odbędzie bez względu na to czy będzie 7 osób czy dwie, (a 5 będzie na pewno ) to nie ma znaczenia, chociaż fajnie by było posłuchać zestawów innych kolegów, a nie dyskutować na forum co jest lepsze kiedy się nie słuchało i nie ma się o danym głosniku bladego pojęcia, bo tak dokładnie w większości przypadków jest, w momencie na jaki głosnik jest moda, to go polecają wszyscy, a słuchało go raptem pięc osób.

seba007

kilkurtotnie byl poruszny temat spotu, chetnych bylo wielu ale jak przyszlo co do czego to...
i tym razem tez tak bedzie

umberto – gitara
ayan – doskonale Cię rozumiem, podobnie dzieje się z wątkiem na audionami, termin coraz bliżej a ze spotkania wychodzi kupa, ale w tym przypadku jest nieco inaczej,w sumie to wprosiłem się do kolegi umberta, a Ten z wielkiej uprzejmości postanowił zaprosić innych użytkowników jeśli tylko wyrażają chęć. To bardzo miły gest z Jego strony
A i jeszcze jedno
Tym razem tak nie będzie, na spotkanie dotrze minimum 95 % ( + - 3 % ) chętnych, to jest frekwencja :grin:

aryan, chyba nie wątpisz że spoty u mnie jak dotąd wykazywały najwyższa frekfencję?Nie wiem czym jest to spowodowane ale niestety to prawda.Tak więc nie ma co z góry czarno przesądzać,choć nawet,jeśli zostanie nam byc tylko we dwóch...skype,i dolatuje mój serdeczny kumpel,Tomaszo.Może i tylko wirtualnie,ale niemal na każde zawołanie.I to jest prawdziwe diy,diy które skupia we wszelkie możliwe sposoby zapaleńców takich jak my,bywalcy diyaudio.
A tak naprawdę,chciałbym poznać wszystkich stałych bywalców tego forum,osobiście.I Ciebie też.Szkoda że to nie jest takie proste...
Ale może ,kiedyś?

eh... w sumie to z checia bym zawital w waszych progach swoja skromna osoba, no ale ciutek daleko ode mnie no i studia, dizewczyna, zawsze czasu malo ;/
a z checia chcialbym posluchac konstrukcji innych, moze moje wcale tak dobrze nie graja jak mi sie wydaje, a moze wrecz przeciwnie :D, caly czas musze zyc w niewiedzy, jakby cos sie kroilo w wakacje to moze by mi sie jakos udalo, tak wiec narazie moge zyczyc tylko milego spotkania, no i nie pojcie za duzo zebyscie na kacu kolumn nie poobijali przy transporcie :)

cholernie zaluje ze wakacyjny spot nie wypalil... naprawde.
zapowiadalo sie tak poieknie...:)
wiecie co... obiecuje. w tym roku w wakacje/ferie jesli nie bedzie w centrum Polski spota to zapraszam do siebie. tak tak! spedzam na tym forum tyle godzin ze musze poznac was, bo wiem ze i Wy tutaj i tym zyjecie:)

Wysłałem Ci wiadomość na PW,
Oczywiście, jeśli nie masz żadnych innych sobotnich zobowiązań to podjeżdżam, żuć tylko jakąś konkretna godziną, i tak żeby nie było już ciemno

[ Dodano: 2006-11-23, 18:41 ]
Sobota godzina 15sta

Powrót