• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Uzyskanie niskiego basu w małym pokoju ?

Zawsze można sprzedać to co kupiłem. A chcę zrobić tak by w tym pokoju było dobre granie. Bo już mam dosyć tego braku basu u mnie a z dołu w spół lokatorzy się drą że u nich dudni. No i taka prawda na dole jest ful basu a u mnie w pokoju prawie nic.

Na dole jest mniej basu niż u Ciebie w pokoju, tyle że Ty tego nie słyszysz bo zagłusza go inne pasmo.

Coś czuję że będzie następny tasiemiec ;)

No to jak zneutralizować to pasmo co zagłusza mi w pokoju bas? Miałem te stx'y w pokoju 30 metrów kwadratowych tam grają świetnie tak jak bym chciał.

Takie małe pytanie nie na temat ale nie chcę zakładać nowego. Czy opłaca się kupić Wzmacniacz Sony F220 za 170 zł ? I czy to dobry wzmacniacz czy jakiś szit?

Witam mam mały problem z głośnikiem nisko średnio tonowym a chodzi o to gdy go się podłacza do wzmacniacza to nie gra a gdy leciutko się naciśnie na membranę zaczyna grać wie ktoś co to moze być i jak to naprawić?

gdzies sie zerwalo polaczenie
sprawdz linki
jak nie linki to lacznik linka-cewka (czesto miedziana tasma)

Powrót