Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
masz juz je wyslane, w ogloszeniu pisalo ze bede to robil przy okazji wiec nie rozumiem Twoich pretensjikrasz1 napisał:damiani, póki co sam od 3 tygodni się nie wywiązujesz z umowy...
Nic Ci to nie da, bo za pobraniem moze Ci wyslac butelke wody i juz nie masz argumentu ze przyslal nie to co trzebascythe1123 napisał:można by dodać do regulaminu, że transakcje maja być realizowane przez allegro a jeżeli nie to tylko za pobraniem
bawolek napisał:ja bylem na 101% zdecydowany na ushery 8945p gadka szmadka i miałem je kupic ....potem okazało się ze tez niby jest z Wrocławia wiec chcialem odebrac je osobiscie....
Panowie ja też byłem chętny na te ushery, nawet dogadałem cenę, dał mi schemat zwrotki, a jak doszło co do czego, tzn. Powiedziałem, aby wystawił je na allegro, tak od tej pory zero kontaktu!!scythe1123 napisał:ja też byłem chętny na te ushery
Mylisz się. Tu nie mamy do czynienia z kradzieżą, a wyłudzeniem.1.do 250 zł mamy do czynienia z wykroczeniem,a wykroczenie nie jest przestępstwem, dlatego polecam aby wszyscy złożyli zawiadomienie na policję o popełnieniu przestępstwa może się uda "uzbierać" te 251 zł. (musi być powyżej 250 zł)
O tym pisałem już wyżejŚwięty napisał:2. może warto zwrócić policji uwage, że sprawa jest rozwojowa, bo dla 30 zł to im się nie będzie chcialo bawić, ale jak jest więcej pokrzywdzonych to szanse, że nie oleją sprawy
tak wiec zapraszam przed impreza do koszalina na piwo | |