jestem pod wrazeniem wzmacniacza :d .. podejzewam ze wymaina glosnika w nim moze byc rewelacyjnym pomyslem. Jak zmieni brzmenie z nowym glosnikiem i bedzie ten panel vc "trzymal za gebe" to sam go kupuje ; )
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak.tomeus napisał:TYLKO do kina do 25m^2 jak najbardziej budżetowo![]()

lepsza byłaby taśma (ta gąbczasta) uszczelniająca do okienrafal20 napisał:Skleiłem od środka sylikonem. Jutro zdam relację, czy świst zniknął.
taki materiał grosze kosztuje więc w razie babolów po oderwaniu loga można dać nowe(też myślałem o zakupie tego suba i o zerwaniu loga w pierwszej kolejności :wink: :takero napisał:rafal20, da się jakoś łątwo i bez strat to logo wywalić z przedniego panelu ?
Tylko że mniejsze seasy nie kosztują tyle co VKDIGIPROCOMP napisał:-strojenie w granicach 45Hz to zdecydowanie za dużo, w przedłużenie BR przeszkadza duży magnes głośnika, potrzebne kolanko pcv.
Przy takim strojeniu gra szybko, słychać znaczne wyeksponowanie średniego basu, troche klupie co może być również winą cienkich ścianek, natomiast zejście :neutral: bardzo kiepskie. Mniejsze Seasy (8") znacznie niżej schodzą. Mam nadzieje, że po zestrojeniu na ~40Hz będzie lepiej.