Budzet to ok 30k
Ps. Nie ma czegos takiego jak w190 to jest w201
Wypasione A4 B5 z silnikiem benzynowym 1,8T + ew gaz. Chyba ze 1,9TDI. Moze to głupie ale mając 30tyś chcac ekonomii dla rodziców i niezawodnosci(tanich czesci) szukałbym Skody Octavi.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Budzet to ok 30k
Ps. Nie ma czegos takiego jak w190 to jest w201
Moj drogi. Nie sadze aby jakiegos glupiego osilka bylo stac na nowa Alpine w owych czasach, kiedy byla produkowana.
Merc W140 ma sprawia wrazenie nadymanej w124. Moze dla fanow merca takie slowa do jakas prowokacja, ale takie mam osobiscie odczucia.
jeden z 2 bmw ktore bardzo mi sie podobajaZdecydowanie bardziej lubie sylwetke np BMW E38
ale ja caly czas pisze o stylistyce zewnetrznej a nie o "zawartosci"!W klasie C czujesz sie jak przecietny kowalski nic nadzwyczajnego,e klasa to juz wygodna limuzyna która dla wiekszosci jest niedostepna,A w s'klasie przecietny chłop czuje sie jak król,wsiada sie na wielka kanape skórzana kanape a samochod odizowoluje nas od zgiełku miasta i elegancko ze spokojem wracamy do domu...
i dlatego chce mercaDo mercedesa trzeba dorosnac i sie nim przejechac to nie auto do scigana sie ze swiateł! Zostało tak zaprojektowane zeby nie być agresywnym.
Chociaż BMW przestało być oczkiem uwagi tej "subkultury" bo chyba przerzucili się na audi hehehe.
życzenie "szerokiej drogi" dla kierowcy tego samochodu nabiera nieco innego znaczenia niż zazwyczaj
a sasiad po przesiadce ze swoich samochodow do ojca passata dostaje choroby morskiej :lol:teraz wszystkie skody vw to strasznie twarde samochody
Panowie, macie moze namiary na jakiegos ebooka o naprawach blacharskich i lakierowaniu? Cos dla laikow potrenowalbym na mojej starej ibizie.