to ja polece cos w tdi, np z silnikiem AFN / AVF / AWX. Wlozysz pare stowek

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
to ja polece cos w tdi, np z silnikiem AFN / AVF / AWX. Wlozysz pare stowek
Po prostu nie dla mnie auto, szukam obecnie 1.8 160km hondowskiego ze zmiennymi fazami rozrządu
No to sie długo tym autem nie nacieszyłes skoro juz sprzedajesz.
Vectra, to ciezkie auto, wiec nie ma co się dziwić że nie zbiera sie tak dobrze co leciutka renówka. Żebyś jeszcze miał 2,0 136KM to moze... Jak chcesz zapier***** to się nie kupuje limuzyny tylko kompakta, albo jeszcze cos mniejszego.
S16 ma chyba nawet coś koło 160KM, tylko nie wiem czy znajdzie się coś przyzwoitego w cenie Vectry która nabył LS.Z małych wariatów fajna opcją jest peżot 206 S16/Gti. 135 koni z elastycznego silnika 2.0, masa 1050kg i całkiem całkiem wyposażenie, ceny b.przyzwoite
Weź pod uwagę ze JTD nie sa na pompie, tylko na CR i do tego dochodzi koło dwumasowe, wiec nie koniecznie musi być to tani w eksploatacji samochód.Jak wypadają przy tym jednostki alfy? 1.9 125km i 115km?
Tak czy siak, małe kaszlaki są zrywniejsze, a 300Kg to już jest spora różnica. 15l to sporo, moze coś jest nie tak? Przy normalnej jeździe w trybie mieszanym 1,8 -2,0 zawsze będzie palić 9-10l, tu nie ma co się dziwić.Hmm no Vectra waży wg dowodu 300kg więcej - jednak rzeczy wyjęte z renówki ważyły 100kg bo woziłem tam warsztat cały. Czyli jakby 200Kg różnicy a motor już większy a nie jeździ, no jeżdzi ale powyżej 4,5k a wtedy pali ok 12-15L.
bez problemu samym oprogramowaniem (o ile stan mechaniczny silnika pozwala na to)czyli z tego silnika idzie zrobić 150Km? Bo ten silnik miała ibiza, leon, polo, a3 i golf4?
S16 ma chyba nawet coś koło 160KM, tylko nie wiem czy znajdzie się coś przyzwoitego w cenie Vectry która nabył LS.
S16 ma chyba nawet coś koło 160KM, tylko nie wiem czy znajdzie się coś przyzwoitego w cenie Vectry która nabył LS.
Tak czy siak, małe kaszlaki są zrywniejsze, a 300Kg to już jest spora różnica. 15l to sporo, moze coś jest nie tak? Przy normalnej jeździe w trybie mieszanym 1,8 -2,0 zawsze będzie palić 9-10l, tu nie ma co się dziwić.
No Knechta jeszcze nie wymieniłeś
JeździłbymXantia V6 activa?
Auto kosa. Tylko porsche hamuje na krotszym dystansie. Zwiecha rewelacja, silnik bardzo przyzwoity z zapasem mocy. Bardzo niedoceniane auto.Jeździłbym Ostatnio była taka w Skierniewicach na sprzedaż, 3-litrowa, sprzedawał klubowicz Citroen forum.
Wymieniłem i przez 15km jazdy jest jeszcze gorzej... wracam do starego, tylko go odkurzę.
Czujesz różnice między fitlrami powietrza? "respect"