Gdybys odpuscil maly silnik to bys cos znalazl
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Gdybys odpuscil maly silnik to bys cos znalazl
Fiat Bravo Hgt-w mocniejszej wersji 154konie i 8 do setki, tanie jak barszcz w zakupie, części raczej też tanie.
Ja tam nie wiem, nigdy nie miałem
bo tak to mamy tradycyjna niekonczaca sie opowiesc fiatowska...
Pogromco, faktycznie Fiat to grat, ale Renault to już solidny niemal jak VW
jak czytam wasze wymagania i opinie to jestem w szoku ciezkim..... Najlepiej by auto palilo 5l gazu mialo 7s do setki w pelnych skorach, pelna elektryka Navi itp itd bylo z 2008r i kosztowalo 5k...
LightSound, może Ty tą vectre masz jakoś mega zamuloną?
Na początek taką vectrą jak moja, tyle że w liftbacku - 1.8 16v 125km - trochę lepiej niż moja, ale niewiele, znajomy ma ją w gazie, mówi ze normalnie spala przy normalnej jeździe 30-35zł/100km. Więc wykluczam zostanie vectry, bo silnik słaby - 1.6 sobie radziło dużo lepiej, może przez to ze była uboga wersja i mało ważyła, ale i tak - sprzętu było dowalone, bo sub 60kg, 3wzmaki, i inne pierdoły, których teraz nie mam. Oglądnął moją vectre, przejechał się i powiedział że normalnie chodzi, a stan jest super i silnik bardzo zdrowy, rura wydechowa czysta i nawet jak przycisnął to oleju nie czuł jak u siebie.
Może za bardzo ulepszyłem renówkę, albo coś, ale jak zrobię skrzynie i będzie chodziła jak wcześniej, to nakręcę filmik pokazać o co chodzi - prędkośc maksymalna 140km/h - choć zdarzyło się i 170 ale do 120 się rozpędzała pięknie i tankowałem za 30zł i starczało na 80-100km, a kosztuje bagatela 2tys.
Pindolicie i się czepiacie tych francuzówa od francuzow z daleka
bardzo ładne autkohttp://otomoto.pl/mg-zr-vti-1-8-16v-...C29153676.html
Fiat też idzie do przodu, zgodze się ze stare fiaty nie były za dobre, ale wspołczesne, mozna powiedzieć ze są tak samo złe jak reszta aut ;P No i n'ty raz przypomne o takiej fiatowskiej jednostce jak JTD.Mimo wielu opinii na temat francuskiej motoryzacji, wydaje mi sie ze jest ona jednak ciut wyzej jakosciowo niz fiat. Oczywiscie zawsze sa wyjatki, ale ogolnie rzecz biorac dzis francuzi mocno poszli do przodu i deptaja ostro niemcom po pietach.