Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hmm 5er F10 takie brzydkie nie jest lub 6er gran coupe. Mnie martwi że ten cały downsizing niszczy nam motoryzacje.
Akurat Hyundai już długo robi osobówki i jakieś doświadczenie powinien mieć. To przez KIA koreanczyki mają opinię aut nowych, a tym samym nie sprawdzonych. Faktem jest, że hyundai na rynku jest ze 20 lat dłużej i w latach 90 kiedy KIA zaczynała wypuszczać pierwsze modele, oni mieli już takie z kilkunastoletnim stażem.
Ja bym nie był taki uprzedzony do tego Genesisa, bo Hyundai robił całkiem niezłe auta klasy średniej czy tam średnio-wyższej. Znajomy rodziców w początku lat 2000 sprawił sobie Hyndaia Sonatę i bardzo go sobie chwalił. Nie wiem kiedy go sprzedał, ale parę lat nim jeździł.
Druga sprawa, to dzisiejsza globalizacja i normalizacja wszystkiego co się da. Gadki o tym, że francuzy są słabe, niemieckie dobre i solidne itd to sobie można poniekąd między bajki włożyć. Kiedyś produkcja elementów różniła się pomiędzy poszczególnymi częsciami świata, dziś wszystko jest bardzo podobne ze względu na rachunek ekonomiczny. Robi się tak, żeby było najtaniej. Oczywiście nie twierdzę, że auta są takie same, bardziej chodzi mi o żywotność i bezawaryjność komponentów.
No to nieźleKiedy odbieracie ?
Ja nie twierdze że BMW brzydkie jest, one są ładne ale nie cieszą mojego oka tak jak Jaguary. Dla mnie one są jakies takie nie spójne, jakby nie dokończone. Ciężko to wyjaśnić bo to kwestia indywidualnej estetyki.
Inna sprawa, ze jakbym miał kasę i mógł kupić taką okazyjną Betę to bym się nie zastanawiał tylko brał![]()
Porównaj te 20 lat do marek europejskich lub amerykański, około 100. Co do Sonaty to jak wiemy są tacy co nawet Daewo Nubirę wychwalali.
Wiadomo, że AM są piękne, ja jednak rozpatrywałem auta bardziej codzienne, dostępne polakowi zamożnemu, ale nie koniecznie multimilionerowiJeśli chodzi o stylistykę to dla mnie Aston Martin jest wzorem nr. 1
że mają być z tego roku
Nie zakładałbym też, że są dobrze przechowywane - nigdy nie wiadomo jak to bywa
Wystarczy, że nie świeci na nie słońce tak aby promieniowanie UV ich nie niszczyło. Spójrz na to tak, czy zastanawiasz się co się stanie z oponami jak zostawisz auto w pełnym słońcu, w upalny dzień +30 ? No nie, bo się z nimi nie stanie nic. Także nie ma się czego obawiać.
Co do opon klasy premium to ten znajomy odradzał mi Continentale. Mówił, że klienci mocno skarżyli się na ich zużycie. Założył do swojego auta służbowego i tezę potwierdził.
Co do opon klasy premium to ten znajomy odradzał mi Continentale. Mówił, że klienci mocno skarżyli się na ich zużycie. Założył do swojego auta służbowego i tezę potwierdził
tylko po to zebym wiedzial co sie bedzie dzialo jak zahamuje ...i zeby podobnie bylo jak jest wilgotno ... i jak jest gorąco ...
i za to płacisz w premium
275/40 R19 i 255/40 R19 to nie są wybitnie popularne rozmiary aby masowo zalegały na magazynach dystrybutorów, przypuszczam że w 99% przypadków to są opony na zamówienie. Pytanie co leży na magazynach importerów\producentów.
Jutro spróbuję podpytać kumpla z Conti jak to u nich wygląda i którego dystrybutora może polecić.