Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Z uprzejmości.
Osobiście zawsze jak mam miejsce na bezpieczny zjazd to puszczam, nawet jak cisnę 160, skoro ktoś chce cisnąć 200 to co mi do tego i co mi szkodzi zjechać na 10 sekund ?
Maluch, polonez czy duży fiat to już rzadkość na drogach.
Oczywiście, ja bardziej choruję na niemiecką motoryzację, szczególnie vag.Są na forum miłośnicy klasyków?
panowie, kilka pytan od poczatkujacego
kupilem samochod. co MUSZE szybko zrobic?
na przerejestrowanie mam 30 dni?
a jak z ubezpieczeniem? moge wykupic dopiero jak sie skonczy obecne? (samochod kupiony od "rodziny" - dogadamy sie)
jakies jeszcze formalnosci?
i przegląd aktualny na dzień wniosku. Ale dobrze jak jest zapas, bo przepisuja do nowego dowodu.(potrzebna umowa, dowód, karta pojazdu, aktualne ubezpieczenie)
Oczywiście, ja bardziej choruję na niemiecką motoryzację, szczególnie vag.
Czy ja wiem, audi quattro, porsche 911 w kilku generacjach, karmann ghia itd. nie wspominając o możliwości modyfikacji i stworzenia np. małego killera typu golf mk2 R30 turbo 4motion. A tak po za tym to w każdej marce trafiają się perełki które warto ratować i dbać.Ja sie zawsze drapie po glowie, co ludzie widza w tych bezpciowych autach? Jest tyle ciekawych i unikalnych samochodow, w ktore mozna wlozyc swoje serce, prace i pieniadze, a ludzie wybieraja wageny...