jesli fiat/alfa ekonomiczny to 2,4jtd zostal ogloszony silnikiem roku ktoregos tam. 1,9jtd srednia jednostka. do 22k za ta kase kupisz honde civic 2004/05r 1.6 vtec i nie ma sensu zakladac gazu chyba ze jezdzisz 10tys miesiecznie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
odpusc sobie renault, szczegolnie lagune II bo to jest skarbonka bez dna.
meganka mi sie podoba ale faktycznie to bardzo awaryjne samochody
Jak będę miał dwójkę dzieci, dwa psy i 40 lat to wtedy będę myślał nad VANemCześć,
ja na Twoim miejscu "poszedł bym" dalej w MAZDĘ i poważnie zastanowił się nad taką [PREMACY]
Myślałem o Maździe 6, jednak nie w tej cenie. Minimum to 25k na samo auto, aby kupić coś w miarę dobrego.To juz lepiej Mazda 6 kombi.
Jeździłem Astrą I i Astrą II. Po prostu mi się nie podobają w środku, a nie kupię auta do którego wchodząc za każdym razem będę myślał "Co zrobili temu styliście, że zrobił coś tak brzydkiego?"Megane i Focus, nie będą duże i wygodneAle jak szukasz kompakta to polecił bym Ci osobiście Astre II (...) Jesli chcesz cos wiekszego to może Audi A4 B5 z ostatnich wypustów, albo coś młodzszego z gamy Fiata ale w tym wypadku tylko diesel 1,9JTD
jesli fiat/alfa ekonomiczny to 2,4jtd zostal ogloszony silnikiem roku ktoregos tam. 1,9jtd srednia jednostka. do 22k za ta kase kupisz honde civic 2004/05r 1.6 vtec i nie ma sensu zakladac gazu chyba ze jezdzisz 10tys miesiecznie
A co myslicie o dewoo nubira 2002r. , jak tam z ich awaryjnoscia , kosztami czesci zamiennych itp. , bo mam okazje kupic w bardzo dobrym stanie z niskim przebiegiem za smieszne pieniadze ?
A co myslicie o dewoo nubira 2002r. , jak tam z ich awaryjnoscia , kosztami czesci zamiennych itp. , bo mam okazje kupic w bardzo dobrym stanie z niskim przebiegiem za smieszne pieniadze ?
doloz 150Ł i za 1k-1,2 Ł kupisz vectre C ostatnio widzialem alfe 156 2002 r za 950Ł w swietnym stanie ale poszla na 2dzien do tys Ł jest duzo wyborow tanie sa auta w uk wlasnie niedawno kupilismy jaguara s-type 2007r za smieszna kase oczywiscie w porownaniu do polski. Jesli szukasz aut kupuj z polnocy anglii badz szkocji tam sa o wiele tansze u mnie na poludniu ceny x1,5-2