fajna beema ale jak tu jezdzic z tymi 116 mulami? ;/
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A tobie Pogromco pewnie (sądząc po nicku) pasował by 540i
Co do bmw ciekawy samochód tylko szkoda że nie is czyli m44b1
panowie takie 30letnie nowe auto to wbrew pozorom może być wielka mina bo jeśli właściciel zrobił nim 100km z polmozbytu do domu a potem silnik stał 30 lat nie odpalany to sam silnik mógł już zardzewieć od środka, o wszelakich gumach i uszczelkach nie mówię... Jednym słowem takie stare nowe cudo po zakupie trzeba rozebrać na części pierwsze, wymienić wszelakie uszczelki wymyć nasmarować i jazda....
Najlepiej jednak ja samochod co jakis czas jest odpalany i troszke jezdzony.
Nie ma ktoś altka od renówki? 125A albo 160A? Przejrzyjcie garaże - chętnie odkupie
Moja renia stała od listopada do marca w garażu ![]() Stare renie to naprawdę dobre wozy ![]() | ![]() |
MK2 :thumbsup:Ze swojej strony mogę polecić Focusa.. To chyba najbardziej dopracowany przez producenta Ford.. Tak apropo nie myślałeś o Oplu Corsie C..?
odpusc sobie renault, szczegolnie lagune II bo to jest skarbonka bez dna.BryGdzie indziej mogę szukać pomocy, jak nie tutaj.
Szukam autka, w tej chwili mam 323F '95. Pora zmienić... Potrzebujemy czegoś wygodnego, w miarę dużego (wózek ma się zmieścić do bagażnika) i bezpiecznego. Na moim celowniku jest Megane II z rocznika > 2004 w hatchbacku. Fundusz - 22k, ale z wliczonymi opłatami (rejestracja) i założeniem LPG oraz wymianą podstawowych rzeczy - więc realnie na auto około 18k. Wpadł mi w oko również Focus MK2. Generalnie nie chciałbym kombi. Myślałem nad Laguną II po FL, ale w tej cenie nie ma szans na coś zdrowego. Jakieś propozycje?
Megane i Focus, nie będą duże i wygodnePotrzebujemy czegoś wygodnego, w miarę dużego (wózek ma się zmieścić do bagażnika ) i bezpiecznego.