• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wątek motoryzacyjny

• Autor wątku Autor wątku mIKI
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A teraz już nie wiem co robić, bo ciezko znaleźć auto w przyzwoitym stanie, już nawet nie myśle o nie bitym, no ale żeby nie był tłuczony z każdej strony.

Dlatego ja nawet nie myślę o zakupie auta w Polsce, jeśli już to Belgia ewentualnie Niemcy, tam jednak trochę mniej naciągaczów niż u nas...

Dlatego ja nawet nie myślę o zakupie auta w Polsce, jeśli już to Belgia ewentualnie Niemcy, tam jednak trochę mniej naciągaczów niż u nas...

Dokładnie, po tanie auta nie opłaca się jeździć, a Ty już chcesz jechać po takie, które za granica kosztuje taniej niz w Polsce, ale dojdą opłaty i wyjdzie na jedno, ale będziesz miał przynajmniej porządne, nie oklepane auto. Więc już wiesz, gdzie się wybrać na wakacje :) hehe

tak a po koszulkach bedzie mu sie chcialo jeszcze cos robic...
Ale jesli tak to bierz przyczepke ze soba :)

Heh szkoda że czersk na pólnocy a ja na południu, bo z miłą chęcią bym odebrał dostawę głośników i rozesłał do wszystkich ;)

panowie, przeciez tam nie ma mozliwosci odbioru osobistego...

a jak wcześniej zamawialiśmy z AC, to przecież ktoś jeździł po tą paczkę osobiście i przywoził do Polski i rozsyłał, chyba że mnie pamięć myli. Ale pamiętam jak w niecierpliwości czekało się, aż pojedzie po zamówienie ;P

Nie na temat...
tamte zamowienia realizowal XYS ktory pracowal w firmie kurierskiej. i to wlasnie dlatego on odbieral je "osobiscie". poprostu kurier przyjechal po paczke do polski i tyle ;)

Nie na temat...
Racja, to może być problem. Aż napisze do nich czy nadal nie ma możliwości odbioru osobistego

Już napisałem o aktualny cennik, głośniki plus osprzęt do budowy kolumn (terminale, elementy do zwrotnic itp) i czy ew. odbiór osobisty mógłby być właśnie przez nas w siedzibie, lub u ich dealerów na terenie holandii/beligii jak będzie nam lepiej :) Czekamy na odpowiedz

Panowie wracając do tematu pierwszego samochodu. Miał ktoś do czynienia z fiatem bravo pierwszej generacji?
Chodzi mi także o silnik 1.2 16v. Jak z awaryjnością, dostępnością i ceną części w razie problemów. Na jakim poziomie utrzymuje się spalanie benzyny i gazu (jeśli wersja z instalacją lpg). Dużo osób odradza zakup fiata. Warto?

A co Panowie sądzą o Peugeot 407 2,0B ??
Takie coś jest do kupienia: http://allegro.pl/peugeot-407-2-0-143km-wersja-comfort-i1635497130.html
Gośc gada rozsądnie, jest drugim właścicielem, samochód serwisowany w ASO i jest gotów nawet podjechać 120km żeby mi pokazać auto ;P

W sumie nie zastanawiałem sie wcześniej nad Peugeotem, ale samochód dosc młody, krajowy, mały przebieg, niby nie bity, a oferta wydaje sie dość rozsądna (cena do negocjacji), no i autko bardzo mi sie podoba stylistycznie. Wie ktoś czy te silniki dobrze sie gazują??

Powrót