w osi poziomej czy pionowej?
osi poziomej, w pionie wydaje się wszystko ok po oponach. W sumie nie ma co kombinować, stracę pewnie tylko czas - lepiej podjechać od razu na stację.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
w osi poziomej czy pionowej?
cursor wszystko sie zgadza tylko kup teraz silnik do takiego staruszka w dobrym stanie
jak widac uda sie trafic ale nie zawsze sie uda to jest ryzyko
Tzn nie wytrzymaja, przez wieksza temperature spalania gazu, ten znany mit, tak? W samochodach o ktorych piszemy jest albo monowtrysk (jeden wtryskiwacz przy przepustnicy) lub wielopunktowy - np. 4 wtryski w kolektorze lub czasami w kanalach glowicy. To nie wtrysk bezposredni, wszystko jest przed zaworami wiec nie ma kontaktu ze spalana mieszanka. Ew. wtryski moga sie zacierac od nieuzywania, ale jak ktos rozgrzewa silnik na benzynie to bedzie ok.Pierwsza sprawa są wtryskiwacze które nie przetrwaja przeważnie 90tyś kilometrow i sa do wymiany
nie komentujegaz ma mniej oktanów
tak jak ktos napisal, malo ktory silnik przejedzie tyle nawet na benzynie bez mniejszego lub wiekszego remontu, pierscieni, panewek, uszczelniaczy czy gniazd.po 300-400tyś silnik pójdzie na złom
30 tys na gazie to zysk 7500zl przy silniku 1.6-1.8. Wiec jest, nawet jakbym mial co taki przebieg wymieniac silnik. Nawet jakby mial ktos mi to zrobic to sie oplacaWiec jest sens!?!?!?
mysle, ze jesli w innych kwestiach tak myslala, to nawet na porsche by nie mialaSzkoda że stać ja na porshe a na paliwo już nie
tzn piszesz ze nie byl wolnossący, bo palil 30l, tzn dużo ssal?6.0L V8 i nie byl to wolnossacy silnik palił mu po 30L benzyny
no tutaj juz calkiem bez komentarza, gaz nie jest skroplonynie na skroplony gaz i to tyle z mojej strony
moje nie bazuja na internecie, a mam takie samo zdanie.pegelmesser
Chcesz sobie wieżyć w dziennikarska prawde prosze bardzo. I dla janosci silnik może i ma optymalna temperature po minucie ale wtrykiwacze nie,Wiec zanim zaczniesz coś pisać to sprawdz to na własnej skórze a nie przeczytaj w necie,Chociaż w sumie wszystkie twoje wypowiedzi i tezy bazuja na wiadomosciach z internetu
tzn piszesz ze nie byl wolnossący, bo palil 30l, tzn dużo ssal?
W butli jest. Po to właśnie potrzebujesz parownik, żeby ze stanu ciekłego przejść w stan lotnyno tutaj juz calkiem bez komentarza, gaz nie jest skroplony
Dokładnie tak jest jak piszesz. Ludzie bogaci nie są bogaci tylko dlatego, że zarabiają masę kasy ale również dlatego, że potrafią bardzo dobrze racjonalizować wydatki! Kiedyś zrobiono badania na użytek luksusowych marek (produkujących kosmetyki, sportowe samochody, zegarki itp) nt tego jacy ludzie zaliczają się do grona milionerów (czyli potencjalni klienci tych marek) i jacy ludzie kupują ich luksusowe produkty. Wynik badania był szokujący. Gro milionerów to szarzy, przeciętni ludzie, z wcale nie prestiżowych zawodów np dużo było nauczycieli. Co ciekawsze tych ludzi nie interesowały te luksusowe produkty. Więc kto je kupował? W dużej mierze bankruci, szpanerzy, ludzie żyjący na kredyt itd. U nas jest podobnie. Jeździ gównem na 4 spróchniałych kołach ale dumą się unosi bo on gazem nie skala swojego "bolidu". Co za głupota. | ![]() |