• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wątek motoryzacyjny

• Autor wątku Autor wątku mIKI
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
teraz to sie popisales. widac ze nie gustujesz w porsche

356A
porsche%20356%20cabrio%201.jpg984c20e7-1c2f-4dd8-87c0-07c38cf3d111Large.jpg

550 spyder
Aaron%20550.jpg

32c5e0cc41.jpg

Oba równie legendarne, 356-pierwsze auto porsche, 550-pierwsze auto wyścigowe Porsche. Mnie się bardziej podoba 356 :)

bardzo lubie ta linie... ale bym glupio w tym wygladal :( raz stalem obok repliki. czemu to wszystko takie male? :(

Ja jeździłem w po-poprzednim aucie na takim Elfie (bo tani był) i nic do zarzucenia nie miałem, olej jak olej :)

Olej z biedry zakupiony

Sprawdzałem, podejrzany jest, bo całkiem inne opakowanie niż oryginał... niby naklejka wymiany jest odklejana, ale w oryginalne całkiem inaczej wyglądają i co ważne - mają innego importera...

Ktory olej jest wg was lepszy?

Bałbym się oba zalać, pieron wie co to jest tak na prawdę. Jednak z oryginałów to... castrol :)

A tu taki test stary:

http://www.animegame.com/cars/Oil Tests.pdf jest gdzieś rozszerzona wersja.

antenę samochodową

To źle zrobiłeś :P Nie będzie działać jak powinno... choć te 7zł to i tak będzie lepiej niż bez :)

Ogórki tez kupiłem

Haha widzę że na forum mamy wszyscy jeden gust co do zapachów hehe :) ja kupiłem matę sylikonową, nie wiem po co..

Biedronka zawsze ma troche inne opakowanie.
Jednak na 100% nie sa to podróby
W czasach szybkich sądów, pozwów i szukania kasy wszędzie żadna ze stron by sobie na to nie pozwoliła.

Jednak sa w biedronce produktu przewyzszajace jakością oryginał.
Maja wyższe/lepsze normy niż oryginał na niektóre produkty.
Biedronki na polskim rynku to potentat i firmy same do nich przychodzą.
Maja tez duże kary za nie dotrzymanie warunków umowy

---------- Post dodany o 00:36 ---------- Poprzedni post o 00:34 ----------

Maja innego importera dzięki czemu maja lepsza cenę

Masz chęć i czas zrobić zdjęcie tylnej etykiety olejów w lepszej rozdzielczości? Bo ja miałem tylko 20min na zakupy i nie zdarzyłem temu się przyglądnąć dobrze.
Jednak sa w biedronce produktu przewyzszajace jakością oryginał.

Ale większość markowych produktów jest gorszych niż oryginał... Wiem co idzie na biedronkę bo ojciec wozi i jest wiele firm w mojej okolicy które zaopatruje biedronkę w towary - Amplus, (warzywa, owoce), Felix (orzeszki, chipsy), U jędrusia(Swojska chata- garmażerka) i wiem że nie idzie tam towar 1 jakości...

Maja innego importera dzięki czemu maja lepsza cenę
Nazwa importera pierwszy raz obiła mi się o oczy- topcol, topcar czy jakoś tak - coś na T w każdym razie. Nowy dostaje lepszą cenę niż stary wyjadacz? :P Mógł sam naliczyć mniejszą marże, bo przy ilości jaką wzięła biedrona i tak zarobi krocie.

O której firmie mówisz?
Jedna z nich to moi sasiedzi jak okazało.
Dosłownie :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    551.5 KB · Wyświetleń: 0
  • image.jpg
    image.jpg
    570.4 KB · Wyświetleń: 0
Powrót