Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Znając Hollywood`zkie możliwości to całkiem możliwe, ale ja osobiście wierzę że to po prostu jest Van Dammeciekaw jestem czy mial jakas asekuracje...
Na tym filmiku widać raczej że nie jest 'stary' (...) ; co najwyżej ma już sporo lat ![]() | ![]() |
jak szukalem samochodu dla brata to zauwazylem ze trzeba szukac w nizszym budzecie, zeby pozniej sie okazalo ze trzeba dolozyc do lepszego egzemplarza...może ktoś doradzi kompakta/średniaka tak do 12tysi
jak szukalem samochodu dla brata to zauwazylem ze trzeba szukac w nizszym budzecie, zeby pozniej sie okazalo ze trzeba dolozyc do lepszego egzemplarza...
jak szukasz samochodu za 12k to sie zaraz okazuje ze trzeba miec 15-16k na dobry samochod. masz 15k i nagle sie okazuje ze wszystkie dobre kosztuja ok 20k!
takie bledne kolo
w tym przypadku nie tylko spalanie sie tyczy :???:bardziej ekonomiczne.
a ja odwrotnie - olalbym nowsze roczniki (rocznik, nie przebieg czy stan) czy nowsze samochody
ja bym szukal starsze ale lepiej wyposazone
focus bardzo fajny samochod. ale z utrzymaniem bedzie duzo drozejFocus 2 1.6 benzyna tez mi sie widzi ale za ta kase ciezko.