• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wątek motoryzacyjny

• Autor wątku Autor wątku mIKI
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Hmm wiecie panowie. W pewnych sytuacjach bardziej sportowy bedzie maluch z klatka i silnikiem od sejczento, niz misubuszi eklips z moca 300 koni. Na zimowym oesie i ciasnych winklach niewiele zda sie ta sportowosc i moc eklipsa :P

Właśnie zmieniłem zimówki na całoroczne i wymieniłem olej w skrzyni biegów. Jest lepiej :)

http://allegro.pl/show_item.php?item=3871167453
cos dla fanow VW od prawdziwego fanatyka!
wszystko robione zgodznie ze sztuka na najlepszych czesciach
koles ma 3-4 passaty i dobrze o nie dba

Gość musiałby mi chyba zapłacić te 30 tys które woła za tego passata żebym jeździł takim odpustem.. Zawsze twierdziłem i będę twierdzić dalej, że takie auta są bez sensu. Jak dla mnie te modyfikacje i wygląd są idiotyczne a cena jest iście życzeniowa. Może gość znajdzie równie stukniętego co on, który będzie akurat szukać poprzerabianego czerwonego passata z białymi felgami, czarnymi szybami i zygzakiem na boku, powodzenia ;)

Pomyslalem to samo jak go zobaczylem, mam b5 fl w standardzie - ale to od pawla to jest niezly cyrk na kolach, normalnie wiocha ;)

Naklejke można zdjąć, felg brać nie trzeba, a auto podobno jest utrzymane ;) Swoją drogą nudne jest to, że na jednym skrzyżowaniu można spotkać 5 takich samych aut, bo wyłamać się przed szereg z czymś to wieś :) Wszędzie (w tym przypadku) spotkamy pasata na takich samych alufelgach fabrycznych, czy kołpakach, a jak ktoś założy inną felgę, obniży auto to reszta, że co to za upośledzanie fabryki :P
Ja tam lubię być oryginalny i nie mam na myśli jakichś spojlerów czy tam lotek rodem z airbusa, czy naklejek na całą szybę :)

Co tu sie dziwic. Jak ludzie glosuja na pis, po i reszte dziadow, to tak samo wybieraja vw, bo to jedyny "sensowny" wybor. Jak mawia moj mechanik : "gdyby nie szajswageny, to bym roboty nie mial".

Kiedyś może tak za czasów 1,9tdi, a teraz wszystko się sypie, to jest nie pojęte, że ludzie wolą kupić droższego diesla (pisze o aucie nowym) którego cena im się nigdy nie zwróci chyba że zrobią nim 100tyskm, niż wolnossącą japońską benzynę.

100 tys km to nie duzo jak dla mnie 4 lata jazdy.

Mechanik powinien umieć! naprawić każde auto a jeżeli ma kontakt z czymś czego wymaga specjalizacja i odpowiednie maszyny to sam to wykręca zawozi do specjalisty (przykładowo od pomp diesli) odbiera i montuje.

Powrót