Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ty chyba nie wiesz co mówisz!!!!!!!!!!No i silniki padlina.
o 1.5 tez tak mowili i co?Akurat miałem na myśli 1.8 biorą olej jak rumun zasiłek.
subaru bym wylaczyl z tej rozgrywkiDo hondy, subaru czy toyoty to im daleko.
mam tez astre 1.8 16v i tez nie mam z tym problemuOple podobno też biorą olej, mój nie bierze, i co?
Wszystko zależy, jak się dba, jednak na rynku łatwiej trafić na egzemplarz raczej słabiej utrzymany.
To możę Stilocudny90 napisał:Budżet to max 9000zł, Almera wydaje się być ok propozycją Właśnie oglądam na allegro.
gdybys troche zwiekszyl budzet to bym ci swoja Belle polecilBudżet to max 9000zł, Almera wydaje się być ok propozycjąWłaśnie oglądam na allegro.
Co do corsy, to mam w domu corsę B z '94 i rdzy to ona prawie w ogóle nie maSuper zadbane auto, ale niestety straż pożarna ojcu w d*pe wjechała i auto nadaje się na złom. Dlatego trza szukać czegoś innego.
Dzięki za te najwartościowsze wpisy!![]()
Kazdy z moich znajomych, ktorzy jezdza lub jezdzili Mitsu, mieli problemy z silnikami. Sa co prawda niezle i ciekawe jednostki, ale ogolnie nic tam dupy nie urywa, nie wspominajac o mega gniotach jak gdi. Do hondy, subaru czy toyoty to im daleko.