Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pewnie... bo to nie temat o koniach czy spodniachA ja wiem, ale nie powiem
Nie posiadam Focus'a RSPosiadam wolnossącą jednostkę V6 3.7 generującą około 350 KM na daną chwilę
![]()
370z ?
A to się nie liczyJa jestem fanem małych i szybkich
![]()
NieSamochód to Ford Mustang.
To niestety nie dla mnie, ale auto jak najbardziej OK![]()
Duze i szybkie tez sa fajne [emoji14]
Impreza... moje wymarzone auto, zaraz po tym jak zainstalowalem 10lat temu colina mcrea 2![]()
Nie odnajduje sie w Amerykańskiej motoryzacji... ja jestem fanem tzw: Importu z Japonii Mój Type Rek ma niestety tylko 240KM.
To nie jest aż tak mało mocy, chociaż pewnie teraz już chcesz więcejTo samo mam.
Miałem w sumie napisać, że są dwa typy ludzi - GTR albo amerykański Chevy/FordRozumiem też dlaczego niektórzy ludzie preferują takiego GTR'a względem amerykańskich aut, ale sam bym go w życiu nie kupił. Mam po prostu problem z piszczącym dźwiękiem turbin
![]()
<br />[quote name="_NATAN_5064" post=430493]Impreza... moje wymarzone auto, zaraz po tym jak zainstalowalem 10lat temu colina mcrea 2![]()
Gdzie?
- - - - - aktualizacja - - - - -
Jak cie policja zatrzyma tez bedziesz taki mądry?
Akurat GTR jest taki nijaki(nie ze bym go nie chciał mieć) ale jest zbyt popularny... już wolałbym Porsche.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Aha, jeszcze jedno. Nie słyszałem jeszcze fajnie brzmiącego silnika z Japonii.