A pozniej na drugi komplet zimowek 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kto NIE widział - ręka do góry ! ![]() | ![]() |
Ale Alfy to chyba raczej na lawacie hmm? ![]() Mi się kiedyś udało złamać amortyzator w Peugeocie 406 ![]() ![]() | ![]() |
Jeśli nie ma wcale przyczepności, to owszem, ale na mokrej czy lekko oblodzonej nawierzchni, gdzie współczynnik tarcia jest obniżony względem suchego asfaltu ani opony, ani przeniesienie napędu tak nie cierpią jak przy gwałtownym ruszaniu na dobrej nawierzchni, więc czasem sobie pozwalam.NA ŚLISKIM RUSZA SIĘ DELIKATNIE !
Myślę, że i to, i mróz. Póki tego wałka nie wyciągnę całkowitej pewności miał nie będę.Myślisz że te 2/3mm tak mocno przyczyniły się do tego?
E tam, przy Alfie jak samemu czegoś nie naprawię, to zawsze znajdę pomoc w necie. Jedyną rzeczą, przy której potrzebowałem fachowej pomocy (kuzyn-mechanik) była wymiana rozrządu, bo nigdy tego nie robiłem, a tak wszystko własnym sumptem da się ogarnąć. Trzeba mieć tylko sporo cierpliwości, bo czasem żeby się dostać do jednej rzeczy, trzeba wykręcić trzy inne - ot, taka radosna, włoska inżynieria.Alfa 159 niesamowite auto, ale bałbym się kupić
a co to auto ma wspólnego z nowym samochodem?Mercedes klasy A. Do wymiany rozrusznika trzeba cały silnik wyjąć bo nie ma dostępu.