• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wątek motoryzacyjny

• Autor wątku Autor wątku mIKI
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Foto zapożyczone z neta .... ten model tak przerobiony na bobbera ;D mnie rozwalił :D trza cos na wiosnę pomyśleć ;)

A mnie dopada choroba zwana Yamaha :D

dscn08810482.jpg

Łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, armatura :P

Trzeba zagazować, ponieważ nie dam rady utrzymać auta, ale przed sąsiadami muszę się pokazać jaki ja to bogaty jestem :D

http://allegro.pl/porsche-syrena-105...071696512.html (PORSCHE SYRENA 105L TURBO)

Samochód powstawał jakieś 1,5km od mojego domu :)
Ten "model" to chyba druga wersja, pierwsza syrenka turbo się spaliła wraz z warsztatem (słyszałem plotki że ktoś chciał ją kupić, ale właściciel się nie zgodził, więc mu podpalili warsztat).
Ale do końca już nie pamiętam jak to było, bo to było już daaawno temu...

LOL Czego niektórzy mają sentyment do starych samochodów, albo starych i brzydkich, już wolałbym jakby to wrzucili do starej bety, nie mówiące że mogliby kupić coś wiele lepszego za wartość budy syreny.

Wiesz kiedy przestali produkować syrene?

Glupiej e21 z rok juz nien widzialem.

Tez mi wyznacznik trwałości.

Powrót