może tak chciał zrobić ale był za blisko barierki

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
http://pl.wikipedia.org/wiki/RWDże jest to dla gościa kosztowna nauka jazdy RWD z bardzo dużą mocą.
No słychaćPrzeciez wyraznie slychac moment naglego przyspieszania, wzrostu obrotow silnika co bylo powodem zerwania przyczepnosci kol. Tu naprawde nie trzeba komisji macierewicza.
Ekspert co potrafi sie wysławiac po polsku, juz nie jestesmy pod zaboramiWidzę, że kolega "internetowy ekspert" się pojawił
Gdyby miał umiejetnosci Kubicy tez tak samo by skonczył w tej sytuacji, nikt nie jest w stanie ustabilizowac w ułamku sekundy auta które leci 100km/k i jest 1m od barierki.Wyraźnie widać że zabrakło umiejętności
Gdyby miał umiejetnosci Kubicy tez tak samo by skonczył w tej sytuacji, nikt nie jest w stanie ustabilizowac w ułamku sekundy auta które leci 100km/k i jest 1m od barierki.
Gdyby miał umiejetnosci Kubicy tez tak samo by skonczył w tej sytuacji, nikt nie jest w stanie ustabilizowac w ułamku sekundy auta które leci 100km/k i jest 1m od barierki.
Ja pisałem GDYBY się juz znalazł w takiej sytuacji....Jakby miał Kubica na nazwisko to nie wpadł by na taki głupi pomysł
Mam nadzieje ze nie na drodze publicznej!Tak, łatwo się mówi, ponieważ co najmniej kilkanaście razy miałem podobną sytuację.
Tak, łatwo się mówi, ponieważ co najmniej kilkanaście razy miałem podobną sytuację. Po pewnym czasie zdążyłem sobie wyrobić ten nawyk, a uwierz, może 350 KM na tył to jest nic w porównaniu do McLaren'a, ale fizyka działa tak samo.
Ubezpieczenie.więc będzie to cholernie droga nauczka dla kierowcy.
Szkoda całkowita.Ciekawe jak pójdzie naprawa tego samochodu.