Co do kosztów to nie wiele wiem, bo jest dużo producentów części to i ceny różne. Ale lpg dobrze znoszą, a 2,0 na pewno lubi olej, ale to norma. Ogólnie tył lubi korodować.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czegoś dużego
za 3000zl? watpieA widzisz bedzie w sportowej cenie astra g z mocno doinwestowanymi drzwiami do CA.
Po prostu nie zdajesz sobie sprawy ile marnujesz kasy, dlatego niegłupim rozwiązaniem będzie założenie konta w banku gdzie dadzą Ci na 2-3lata nieoprocentowaną pożyczkę w kwocie 5tysi.nie stac mnie na auto!
bede musial odkladac 500zl miesiecznie przez rok zeby cos kupic, ubezpieczyc i to zarejestrowac
tak, marnuje 300zl miesiecznie na splate glupiego kredytuPo prostu nie zdajesz sobie sprawy ile marnujesz kasy, dlatego niegłupim rozwiązaniem będzie założenie konta w banku gdzie dadzą Ci na 2-3lata nieoprocentowaną pożyczkę w kwocie 5tysi.
Czy będziesz chciał czy nie, musisz spłacać miesięcznie i zobaczysz że Cię na to stać..
to juz jest lepsze rozwiazanie. lub skarbonkato już niech lepiej założy konto i na nie wpłaca kasę,zamiast kredytów, zostanie mu na bak paliwa A wnioski będą na wyciągu
od kilku lat biore dobrze przemyslane kredyty lub zakupy na ratyNigdy nie bierz żadnej pozyczki ani kredytu.
zmusila mnie do tego kobieta![]()
I myślisz że się zmobilizuje do tego jeżeli nie musi oddawać?o już niech lepiej założy konto i na nie wpłaca kasę
Jutro wybatożę Bronka.Zrób coś dobrego chociaż raz i stań z batem w takim razie.
dokladnie!I myślisz że się zmobilizuje do tego jeżeli nie musi oddawać? Zapomnij.
Jakbys musial to bys wzial.Nigdy nie bierz żadnej pozyczki ani kredytu.
Mi też się nie podoba system z istnieniem pieniądza ale cóż człowiek musi być całe życie dłużnikiem żeby kupić sobie taki "luksus" jak mieszkanie...Nigdy nie bierz żadnej pozyczki ani kredytu.