http://www.ebay.co.uk/itm/Full-HD-1...619?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item43d2c0d4f3
O tym rejestratorze mowa ?
O tym rejestratorze mowa ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jaki masz model radia ? CD30 MP3 ?
Sam chłam!!Czy ktoś testował może transmitery fm? Nie chcę wymieniać radia ( przez komputer pokładowy) a jakoś chce podłączyć smartfona. Czy jakość dzwięku z takiego czegoś jest w miarę dobra, czy lepiej rozkręcić radio i podpiąć się pod cd?
Ja mam. Nadaje się do puszczania bajek dzieciom. Do tego go używam. I tyle. Do niczego innego się to nie nadaje.Czy ktoś testował może transmitery fm? Nie chcę wymieniać radia ( przez komputer pokładowy) a jakoś chce podłączyć smartfona. Czy jakość dźwięku z takiego czegoś jest w miarę dobra, czy lepiej rozkręcić radio i podpiąć się pod cd?
Hehe, zwijam asfalt![]()
CK3100 nie odbiera muzyczki. Któreś nowsze odbierają. A do tego wpina się toto pomiędzy głośniki a wzmacniacz, on ma swoją końcóweczkę mocy, odłącza przekaźnikami wzmacniacz i sam wzmacnia dźwięk rozmowy. Do muzyki się nie nadaje.kup sobie na allegro używanego Hands Free Parrot'a (np.CK3100)
Masz większy moment maksymalny niż ja w wolnossącym V6 3.7, ale u mnie obroty nie kończą się na 4630, a na 7500 i moment jest dostępny przez cały zakres obrotów![]()