Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kiedy muzę robimy?
Co zrobisz ze "starym" wydechem ?
Tłumik juz gra
Kiedy muzę robimy?
Mając takie auto nawet bym nie pomyślał by słuchać czegokolwiek w nim prócz silnika
Ta szczególnie na autostradzie miło warczy taki silnik jak jedziesz kilka godzinMając takie auto nawet bym nie pomyślał by słuchać czegokolwiek w nim prócz silnika
Ta szczególnie na autostradzie miło warczy taki silnik jak jedziesz kilka godzin
W mieście jeździsz na dwóch biegachCos w tym jest
No to właśnie dlatego można posłuchać muzykiNowoczesne auta sportowe maja czesto regulowany wydech jednym przyciskiem. Poza tym skrzynie sa 7/8 biegowe, co pozwala na cicha i komfortowa jazde.
Ta szczególnie na autostradzie miło warczy taki silnik jak jedziesz kilka godzin![]()
Dla mnie żadenI w czym problem?
Jechałem taką z Polski do UKJak przejedziesz trasę 1500km to sie przekonasz
Ostatnio jechałem za Wrocław swoją 607 - dobrze wytłumiony, podwójne szyby .... - tempomat i gdyby nie tiry zwalniające ruch to zasnąć idzie, wcześniej miałem golfa mk4 ze sportowym wydechem - atestowany - na zewnątrz pomruk a w środku chciało łeb rozerwać przy wyższych prędkościach i dłuższej jeździe, więc nie wiem co gorsze.Na autostradach jest nuda bo to ciągle prosto jedziesz, jeden bieg i jedziesz.
O tak, jechałem nie dawno na drugą stronę Rumunii (kawałek za Jassy), niestety tylko takie foto, bo raz że z telefonu a dwa na serpentynach trza było mocno kierownicę trzymać:Fajnie jak się jeździ po jakichś górach, ciekawych krajobrazach