Jaki?tylni napęd
Chyba Twoje....Auta kradna na czesci.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jaki?tylni napęd
Chyba Twoje....Auta kradna na czesci.
Oj brencik. Postaral bys sie napisac choc jedno zdanie powaznie i sensem, a nie takie pierdzenie z avatara bez ladu i skladu.Chyba Twoje....
Bo na czesci to mozna krasc stare golfy albo polonezy a nie nowe Mazdy 6 chłopie...troche pomyslunku zanim wkleisz takiego babola, ludzie to czytaja.
Bo na czesci to mozna krasc stare golfy albo polonezy a nie nowe Mazdy 6 chłopie...troche pomyslunku zanim wkleisz takiego babola, ludzie to czytaja.
W liczbie pojedynczej – tylny, w mnogiej – tylni. Na przykład: tylny zderzak, ale tylni strzelcy (w samolocie wojskowym).
za tyle przeciez mozna kupic lexusa LS!Nie mam nic do nich ale chyba ochujeli z ta ceną.
Znaczka Hyundai na nim nie widaćwszędzie wypisany jest Genesis. Zobacz test na youtube i porównanie do konkurencji i wcale nie wypada źle, chyba że ktoś nie może spać jak nie ma znaczka Biemdablju na masce.
Wczesniej mielismy nowa 5keMów co chcesz ale za te pieniądze można kupić naprawdę fajne wozidełko od firmy która ma większe w tym doświadczenie, niekoniecznie z szachownicą na masce.
Nie siedziałem, nie jeździłem tym samochodem ale jeździłem nowymi ix35 i i30 i teraz na prawdę niczego marce nie brakuje i jak ktoś ma uprzedzenia do tych aut to pewnie z powodu kompleksu że muszą powiedzieć kolegom że nie jeżdża biemdablju tylko jakimś wieśniackim hjundajem. Nie mówie że są lepsze ale to że maja mniej doświadczenia w branży nie czyni ich złą marką. Żeby nie było nie jestem posiadaczem hyundayaMów co chcesz ale za te pieniądze można kupić naprawdę fajne wozidełko od firmy która ma większe w tym doświadczenie, niekoniecznie z szachownicą na masce.