A kolega czytać ze zrozumieniem umie?To trzeba było pisać od razu, że na wyścigi potrzebujesz.
Pozdrawiam.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Dokładnie mam takie samo zdanie, i tak robię.Może nie dosłownie ale tak
Zawsze staram sie kupować najlepsze znane mi produkty
Buty kupuje firmowe znanych firm z dobrymi systemami nie chińskie z bazaru
ubrania rowniez a nie z hipermarketu, rower tez w sklepie specjalistycznym nie ze sklepu ze wszystkimi
Farbę do ścian ze sklepu z farbami np tikurila, beckers
Co wiecej czesci do samochodu tez kupuje firmowe najlepszych dostępnych firm a nie chińskie zamienniki polowe tańsze
Olej do samochodu tez leje dobry nie z beczki od mechanika o nie wiadomym pochodzeniu
Co wiecej .3lite uwazam, ze stać cie na dobre opony
Twoje auto na nie zasługuje
Parametry auta napewno zachęcaja do zabawy takim autem i napewno beda korcic
Bierz najlepsze dostępne/znane ci opony one dadzą ci wieksze bezpieczeństwo i jego poczucie
Uwazam rowniez, ze dobre produkty nie przypadkiem sa droższe od zwyklakow
Dywagacje z mojej strony były o tym że warto dopłacić do lepszych opon a nie które są lepsze.
Ja kupuję zawsze to na co mnie stać i auto też. Nie wydaję ostatnich pieniędzy na furę a potem szukam tanich części, zawsze kupuję tych producentów którzy produkują na tzw. pierwszy montaż, lub lepsze jeśli coś chcę poprawić.
Panowie, czy idzie gdzieś kupić opony na zimę z tegorocznej produkcji? Potrzebuję po dwie pary 275/40 R19 i 255/40 R19. Jak mam płacić ponad 3k PLN za parkę opon to chyba mogę wymagać, że mają być z tego roku![]()
Patrzyłeś na tę stronę:
http://www.norauto.pl/opony?filter=on&filter[7471][]=162726&filter[7472][]=162720&filter[7473][]=433753&filter[7480][]=163353
mają dobre ceny tylko nie wiem jak z rocznikiem