standardowo na tylnych nadkolachRuda wyłazi ?

tak to juz jest jak sie nie zabezpiecza plastikami od wnetrza
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
standardowo na tylnych nadkolachRuda wyłazi ?
Pewno że nie ma co dokładać, trzeba zaczekać aż się rozsypie i kupić następne, i tak w kółko.
To jest tak że jak zaniedbasz jedno to następne zaczyna siadać.
Dziwne bo ojciec miał też polówkę i działały bardzo dobrze.
Ważne było doprowadzić do stanu bębny, tarcze, tłoczki, prowadnice przed założeniem nowych części oraz raz na kilka lat wymienić płyn hamulcowy a nie tylko dolewać.
Z pewnością po powyższym wpisie tak.
Można a nawet się opłaca, bo pomijając to że hamulce słabo działają, to jak się nei konserwuje to ostatecznie się zapiekają i masz całe zaciski do wymiany.mozna sie zajac mala regenracja zaciskow,czyszczac wlasnie prowadniczki,miejsce styku klockow blaszki itd,obejrzec stan tloczkow,uszczelek,
Tu bym polemizował..Renault
Nad czym Kuba?Tu bym polemizował..
Tu bym polemizował..![]()
Nad wypowiedzią:Nad czym Kuba?
O ile almerka była/jest niezawodną furą to o renault przykładowo megane, laguna a nawet scenic (gdzie zdania sa podzielone), nie moge napisac ze to stare sprawdzone części. Może i stare i sprawdzone, ale czy dobre? Renault to chyba ostatnia fura jaką bym zakupił.Co się ma w tym aucie psuć jak wszystko w środku to stare sprawdzone części z Renault i Nissana?
Nad wypowiedzią:
O ile almerka była/jest niezawodną furą to o renault przykładowo megane, laguna a nawet scenic (gdzie zdania sa podzielone), nie moge napisac ze to stare sprawdzone części. Może i stare i sprawdzone, ale czy dobre? Renault to chyba ostatnia fura jaką bym zakupił.
Kilka stron wcześniej niektórzy jechali bardzo mocno po Daci, całkowicie nie macie racji.
Daleki jestem od tego typu wypowiedzi. Nigdy francuzów nie lubiłem, ale może dlatego że mi się nie podobają i nigdy ich nie miałem. Nie znaczy to, że są to lipne auta. Po prostu się nie wypowiadam, bo nie znam ich na tyle dobrze, aby cokolwiek zaargumentować.Bo jeżeli chodzi o kolejną polemikę typu VAG super Francja zło, Hondziarze to ****** tylko Nissan to szkoda bić piany.
Yeah!
Już odebrałem:
![]()
Sesja zdjęciowa wkrótce![]()
To jest zdjęcie właśnie z woskowania![]()
Przejechalem swoim scenikiem 100tys i cos moge napisac o tym auciePsuje sie jak kazde inne, ktorego nie bedziesz szanowal. Nigdy nie jechalo na lawecie i zawsze zawiozlo mnie do celu i z powrotem.
O silnikach 1.5 dci napisano juz wiele, ale ja zlego slowa nie nie powiem. Dzis te silniki montuje w swoich autach Mercedes i inni producenci. Moj dobija do 200tys przebiegu i panewki nie chca sie zacierac. Moze dlatego ze leje wysokiej jakosci olej syntetyczny co 10 tys km...
Megane to bylo udane auto, laguna zwana krolowa lawet, glownie z uwagi na elektryke. Mechanicznie nie ma jakis bubli, do tego doskonaly poziom bezpieczenstwa. Niedawno moj znajomy mial wypadek Megane II, dachowali w rowie. Z wypadku wyszli bez jednego zadrapania, wszystkie systemy bezpieczenstwa zadzialaly jak powinny, auto do kasacji.
Majac wybor, wybiore nowsza Renowke niz stare Audi, VW czy japonca, w ktorym poziom bezpieczenstewa konczy sie na 3 gwiazdach w porywach.