po tankowaniu do pelna zrobilem 180km i znowu zatankowalem
wyszlo mi spalanie 7,7 litra, wiec nie tak tragicznie
wyszlo mi spalanie 7,7 litra, wiec nie tak tragicznie

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Trochę krótki dystans, aby było to wiarygodne. Miasto?po tankowaniu do pelna zrobilem 180km i znowu zatankowalem
wyszlo mi spalanie 7,7 litra
Jakie auto? dobrze oczyścić (z naciskiem na dobrze) i zabezpieczyć gruntem reaktywnym (dostaniesz niewielkie ilości w mieszalni lakierów) i na to kolor.Panowie, są jakieś sposoby na pierwsze, malutkie wykwity rdzy na lakierze na masce i klapie bagażnika?
No nie wiem czy jest to w stanie sam ogarnąć jak nigdy tego nie robił.Wyczyścić dokładnie tarczą listkową, (nie szlifierską na kątówce, bo przegrzewa blachę i w dodatku łatwo za dużo zebrać)
Potem podkład reaktywny, podkład akrylowy i w zależności jaki lakier to baza + bezbarwny lub jeden kolor)
Nie trzeba lakierować całego elementu można to ładnie wycieniować, kładąc kolejne warstwy na większej powierzchni i potem
wypolerować. Wystarczy na to 50 ml lakieru za kilka dych + podkład + opcjonalnie bezbarwny. Można to spokojnie zrobić na podwórku
w ciepły bezwietrzny dzień. Mały pistolet można kupić na pewnym portalu za 30 zł, no i trzeba mieć/pożyczyć sprężarkę.
No nie wiem czy jest to w stanie sam ogarnąć jak nigdy tego nie robił.
No i o to chodzi, recepta jak najbardziej trafnaNie wiem jak tam ze zdolnościami. Ja też lakiernikiem nie jestem, ale już za pierwszym razem wyszło mi bardzo dobrze.
W końcu to forum diy wiec podałem przepis.
Nie ma znaczenia jezeli to jest na masce i klapie. Na odpryski nie ma rady jak sie autem jezdziA co to za auto, ze tak szybko rdzewieje i to jeszcze garażowane?![]()
ja od dawna jezdze plynnie i dosc ekonomicznie. tak wiec z tym autem duzo nizej ze spalaniem nie zejdziePojezdzisz dłużej, lepiej wyczujesz to tez co innego.
U mnie teżPojawiło się obuwie letnie.