Ty mówisz o wymianie kół a my opon. U mnie wyważenie alufelgi kosztuje 50zł ale od sztuki.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ty mówisz o wymianie kół a my opon. U mnie wyważenie alufelgi kosztuje 50zł ale od sztuki.
odbija mi sie slonce od deski i ledwo widze
http://allegro.pl/folia-zamsz-flock-alcantara-czarna-welur-135x50cm-i5948777892.html (FOLIA ZAMSZ FLOCK ALCANTARA CZARNA WELUR 135x50cm)
uzywal ktos cos takiego?
odbija mi sie slonce od deski i ledwo widze![]()
Kup sobie do prowadzenia okulary przeciwsłoneczne z polaryzatorem. Bardzo pomaga na odbicia i od asfaltu i od szyb i od deski.odbija mi sie slonce od deski i ledwo widze
Wyjaśnicie mi jedną rzecz odnośnie kosztów napraw motoryzacyjnych:
W małym warsztacie samochodowym w Bydgoszczy roboczogodzina wyceniona jest między 80zł a 90zł.
Gdy wymieniam olej, filtry w 30-60min to płacę 25-30zł czyli jakby dość mało ( powinno być 40-90zł )
Pytałem o wymianę rozrządu (4h pracy) to stawki są 600-800zł czyli coś dużo 150-200zł za godzinę?
Jak to jest u Was? Po co ta cała roboczogodzina skoro mechanik wycenia pracę jak mu się podoba?
Może chodzi nie o czas i poziom trudności tylko o to że na upartego olej i filtry wymienię bez problemu sam pod domem ale rozrządu już nie dam rady bez narzędzi, wiedzy i warsztatu?