• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

wątek motoryzacyjny

• Autor wątku Autor wątku mIKI
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Aż się nie chce wierzyć że miałeś tam tylko tą metalową siatkę
jaka metalowa? to plastik! :D

panowie, kilka slow wyjasnienia.

ja tam sobie nic nie ubzduralem, nic nie wymyslam, nic nie tworze!
zamontowalem oryginalna obudowe filtra w oryginalne fabryczne miejsce!
w biednych wersjach nie ma tam nic!
w bogatszych wersjach jest tam taki filtr jaki widac!

tak wiec nic tam nie bedzie zalewalo sie woda itp itd bo to dedykowane do tego miejsce! :p
a skoro przez 20 lat bez filtra woda sie nie lala to dlaczego ma nagle lac sie teraz? :p

za tanie to, żeby mogło działać... pracuję w sklepie motoryzacyjnym i samo lusterko z monitorem mamy za bodaj 150 zł... a z tanimi chińczykami jest różnie, chociaż często gęsto pomimo deklarowanego fhd jest problem, żeby przeczytać np tablice rejestracyjne auta jadącego z przodu... lepiej dołożyć i kupić coś sprawdzonego, jak chcesz to pisz na priv to może u mnie się coś znajdzie - ale cena będzie wyższa, i nie będzie raczej zintegrowane w lusterku.

zobacz sobie kamerkę SJ4000 - mam i jakość jest co najmniej dobra a stosunek ceny/jakość to już gigant.. do samochodu podstawowa wersja bez wifi i tp. wystarczy..

Mam pytanko dzis kupilem OCAWIE KOMBII MA KTOS PLAN ZAGOSPODAROWANIA GLOSNIKOW PRZOD I TYL DO WYMIANY. Rok produkcji 2007 skoda Octavia 1 POZDRAWIAM

Szukam czegoś co będzie dawało szeroki podgląd tyłu/ może być lustro albo monitor obok lustra. Fajne gdyby miało też gps, więc najlepsze byłoby coś z androidem/ tylko czekać jakąś minutę po odpaleniu samochodu, żeby się uruchomiło i dało podgląd z tylnej kamery...:glare: Chyba, że samemu coś poskladać i dać kamerę do ramki rejestracji?

jesienną i zimową porą coś widać na kamerze z takiej ramki? :) Przecież cały syf z drogi siada, w trasie daję maks 20km obrazu :)

Powrót