Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Choć z Francuzów wolał bym 106 albo 306, zx. Jedno i to samo co taki 206 mechanicznie tylko buda inna i wykończenie
jak to dziala? pierwszy raz o czyms takim slyszea przy takim aucie 25+ i tej zniżce w pzu z kartą pzmotu to nawet większy silnik może być typu 1.8, 2.0 albo większy i ubezpieczenie mnie nie zje (400-500zl. na rok idzie przeżyć ).
jak to dziala? pierwszy raz o czyms takim slysze
jak to dziala? pierwszy raz o czyms takim slysze
ja za 1,4 place 800zl!!
50% znizek na brata :/
czesto jezdze trasy koszalin-warszawa wiec wykupilem pelne asistanceTak poza tym to sporo.
Mam 3cia ibize FL w ciągu 6 ostatnich lat. Niedługo to chyba będą te auta rozdawali za darmo. Spala to 7 L LPG. Fakt korozja lubi nadkola ale nie dbam o to. Ta ostatnia widać, że miała robione (wstawiane reparaturki) i pomalowane to jest jak we fabryce. Te auta kompletnie się nie psują bo nie pamiętam, żebym coś przy nich robił poza oczywistymi wymianami.Biorę pod uwagę ale rdza lubi te samochody.
Masz kartę członkowska PZ mot ?No to że zniżką 240zl wychodzi na rok o ile masz 25+ samochód.
Nie dużo się płaci. 79zł na rok.Masz kartę członkowska PZ mot ?
Z tego co sie dowiadywałem to za samo członkostwo buli się trochę na rok i przestałem zgłębiać temat.
Jak to jest teraz ? zmieniło się coś ?
no i tego szukamMam francuza 97. Zero korozji, z napraw od zakupu (bedzie ze 4 lata pewnie ) to chyba tylko gałka lewarka zmiany biegów. Jeździ się tym jak tapczanem. Cisza, komfort, spokój. Moja żona go uwielbia i bujam się ibizą, którą kupiłem dla niej zresztą.